Jag ge upp!!! ALDRIG!

Har tagit upp kampen med Iko igen. Imorse så så gick han ett varv runt huset, de andra låg hos mig på trappan. När han kom tillbaka efter nån minut så markerade han på ena frambenet 🙁 Nu har jag dragit ännu mer rep,så han ska se att där är det ev för trångt att hoppa. Har gjort det mer ”synligt” för honom.

Det är ju inte alls bra att hoppa så som han gör om han haltar och det är inte lätt att få stopp på honom. Men denna gång ska JAG vinna 🙂

Var ute i skogen och lade blodspår åt Smali imorse, vi tränar på återgångar inför nästa prov. Det fick ligga i nästan 8 tim, för jag glömde bort det när jag höll på med staketet. Smali gick det jättebra 🙂 Imorgon kväll ska jag lägga ett nytt för att gå på måndag morgon 😉

Kom på nått riktigt kul förut. Tänk om nån/några av Smali & Aishas valpar ville hänga med på Adventutställningen i Arvika. Nicole med Tila och Carro med Ofsi hängde på med en gång. Linda verkade sugen på att ställa Blaze. Blir rena rama släktträffen med bebisar, pappa Smali och farfar Blaze. Va kul det ska bli 🙂

Måste ju gratulera Eva-Liz som har ställt Vallgårdens Darling Dachess för första gången. Och hon blev 2:a bästa tik, ck och res cert. Så himla roligt, grattis igen 🙂

Tror det är dags att ta kvällen. Förut var jag på väg att ställa in hundarnas matskålar i kylskåpet och ställa mjölken i diskmaskinen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *