Jag hinner ingenting!!!

Begriper inte vart tiden tar vägen, tycker bara jag är på väg nånstans hela tiden 🙁 Iof så har det ju sina orsaker sen en tid tillbaka,men det vore trevligt med nån lugn stund. Men jag sover som en klubbad oxe som tur är och så får man ta dag för dag, svårt enl mig  🙂

Förutom att Immy kommer vid 3 – tiden varje natt och ska ut. Tänk om hon kunde tala om som en normal katt när det är dax, genom att jama.                                 Nejdå! Inte Immy! Hon kommer smygandes upp på mitt nattygsbord, dricker vatten ur min mugg, pillar på lipsylen mm och när inget har hänt då, ja! då slänger hon min mobil i golvet, för då blir det fart på matte.                                             Iof så kan hon inte jama, utan det kommer nått tyst ”mäp ljud” ur henne, men jag skulle få ett trevligare uppvaknande, men det skiter hon fullständigt i 🙂

Jag har äntligen kommit ihåg att köpa blod, men jag begriper inte när jag ska hinna lägga nått spår. För lägger jag spåret, ja då hinner vi inte gå det 🙁 Får hoppas att saker och ting lugnar ned sig snart. Men Jenni tar studenten och även kusin Malin så det finns att göra.

Apropå balen, Jennis klänning behövde ändras lite och då är det bra att ha en uppfödare som är proffs på sånt här 🙂 Zixtens uppfödare syr både balklänningar, brudklänningar mm och sonen i huset tar också studenten så hon har fullt upp. Men ändå så fixar hon det, Margret är en ängel 🙂                                      Hon och Stig har inte sett Zixten sen han var 8v för 3 år sedan, så han fick följa med och hälsa på. Som jag förstod så gillade de vad de såg :-)Och så blev han stormförtjust i valparna de hade 🙂

Och så har vi kapitlet Iko/Gäsper.                                                                                                 Idag kom vi på att det har varit exakt lika med alla 3 hundarna som valpar. Gäsper går och lockar (ett speciellt ljud), springer på tvären och studsar för att få med dem och det har ju inte varit några problem. Ok! Det är väl kul att de kommer så bra överens, men det finns gränser 🙂

Var och handlade förut och självklart så följde det med hem 2 stora fuchsior + 1 stor hängfuchsia 🙂

På sjukhusfronten så har de väl lyckats komma på vad en ”grej” är, men tyvärr flera återstår, det är ganska komplicerat det hela 🙁

Jag har kanske fått tag på 1 vit höna, men tyvärr ingen Hedemora utan en vit Lohman. Det skulle kläckas Hedemora kycklingar vid månadsskiftet, men de har ju olika färger, så vi får se om det kan bli nån ljus höna  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.