Jämt vad jag behövde…

En ”raveruntdag” 😀 Fick mig sovmorgon! Satt och tittade på galna hundar som lekte medans jag åt frukost 🙂 De behövde verkligen få blåsa ur sig 😉

Men först fick kaninerna städat! Medan jag gjorde det så fick de turas om att hoppa runt i stallgången. Nu har jag även flyttat vatten -och matskålarna intill näten, så de kan äta intill varandra. Ska bli intressant och se om de vill bli sambos sen! De ser i varje fall ut för att trivas ihop 🙂

Fick syn på att Hilma visade 1/3 av tredje ögonlocket och det verkar svullet 🙁 Vanligtvis när man ser det på båda ögonen, så brukar det vara dags för avmaskning. Första tanken var att nu har hon inte backat för grannkattan! Men jag sköljde ur det och det såg ut som om ett gräsfrö kom ut. Får hoppas att det var felet! Kommer att skölja fler gånger och hon kommer inte att gilla sin matte, haha 😉 Hon finner sig i det, men det var ingen hit!

Hon var med mig när jag förberedde för hundarnas Uppletande och liftade ett tag 😉

Det var riktigt fint, men kyligt! Nu regnar det och det lovats snö 🙁

Mayo fick börja och det första han gör är att springa och hälsa på Hilma! Sen gick det i sakta jogg och han hittade mössen. Men bollen och handsken gav han tusan i! Arbetsmoralen är inte på topp hos den här mannen alla gånger 😉

Då finns det desto mer av den varan hos Eazy 🙂 I väntan på att få börja jobba! Han blir så koncentrerad, byter verkligen skepnad, men ser lika fånig ut 😉

Han bryr sig inte om att Hilma är med och smyger på honom, utan alla sakerna hittade och lämnade! Duktig kille 🙂

Glömde ta med en leksak, så han fick leka med bollen efteråt! Inte lika kul när det inte fanns ett snöre på den! Det är ju så kul att springa runt, kasta och fånga den själv. Men nu hade han mig som kastare istället 😉

Jag skulle behöva dammsuga och torka golven, men jag skiter i det! Tar det en annan dag! Risken är minimal att nån tar det ifrån mig ;-P

Ska ta mig en varm dusch bara jag varit ute med hundarna! Sen krypa upp i soffan med nått bra att läsa och en whisky & cola i glaset! Bra avslut på en slapp dag och imorgon jobbar jag em 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *