Känns att man inte är 20 år!

Hade snart tänkt sluta mata fåglarna för säsongen! Men inser att jag får nog fortsätta mata hela året om!

4 par Domherrar är på besök flera gånger om dagen och hanarna sjunger så fint från tidigt på morgonen 🙂 Det är fortfarande väldigt många arter + ekorrarna som kommer.

Hackspätten håller på att bunkra upp vinterförrådet! Han/hon har gjort det lätt för sig! Hämtar frö i automaten och knappt 2,5 m upp i Asken är förrådet 🙂

I fredags lade vi i båten! Hundarna stod och suktade på bryggan, så det var bara och hämta upp dom, haha 🙂

Sen kom Hilma på inspektion!

På kvällen tog vi oss en båttur till hundarnas stora glädje! Hilma såg vi inte till! ”Gösta” tycker han har för lite att göra, så vi planerar för större gräsmatta! Så nu är det klippt på utsidan av staketet, så vi kan se ur det ev blir!  Men detta fula staket SKA bort!!!

Det blev en fin båttur och Eazy somnade bra fort, som vanligt 😉

Vaknade upp till en ännu varmare lördag! På fm kom Elin, Imza & Sally på ett svalkande besök 🙂

När de hade åkt så kom Linda, Patrik, Jossan, Emelie & Chess! Fullt ös blev det igen 😉 Jossan & Emelie stannade kvar för övernattning!

Vi har skaffat en sandhög så barnbarnen har nått att leka i när de kommer + att sand skulle fyllas på vid bryggan. Sandhögen blev poppis och hur de såg ut efter att först blivit smorda med solkräm och sen leka i sanden 😉

Sjön hägrade, men Bosse skulle köra dit sand först! Så det fick bli vattenspridaren under tiden. Jossan hade så kul! Emelie testade att gå i kanten en gång, det räckte, haha 🙂

Innan vi skulle gå till bryggan så kom mamma & Svennis på besök! Sen badades det för fullt av både hundar, ungar och oss ”gamlingar” 😉 Det blev några gånger under tiden de var här!

Eazy älskar att simma, men hoppar sällan från bryggan, vilket jag är evigt tacksam för efter att ha haft sådana galningar. Mayo gillar vatten, simmar sällan och skulle aldrig komma på tanken att hoppa i!

Men däremot tycker han det är skitkul att andra hoppar och nu glömde han bort sig och även han hamnade i plurret 😉 Trodde han skulle simma till land, så därför har jag kameran i handen, men han skulle upp på bryggan, som smått panikartat!

Drog upp honom, sen fick han ”spel”! Nedkylningen gjorde nog gott! Herregud som de lekte 🙂

Minstingen somnade direkt! Jossan var uppe längre och tränade hundar innan hon tog kvällen 🙂

Utslitna efter en intensiv dag så tog vi kvällen ganska tidigt! Och det var tur! Jossan kommer storgråtandes in till oss 4.45, hon har ingen aning om varför hon gråter. Stoppar henne i säng och jämt när jag håller på att somna om, då skriker en kråka jämt utanför fönstret. Samtidigt hör jag ungarna gråta hysteriskt, de blev livrädda <3 Då gav jag upp! Ca kl 5.15 gick vi ner och började dagen!

Övertrötta ungar höll igång oss under dagen, puh!!! Efter lunch hittar vi Jossan sovandes i soffan, men den 2-åriga duracellen orkade hålla ut ända till em när Linda och Patrik kom!

Ungarna helt slut! Även hundar och katter! Och vi ska inte prata om oss!!! Det känns verkligen att vi inte är 20 år längre och att det är många år sedan vi hade egna småbarn ;-P

Slitna blir vi, för det är fullrulle när båda kommer! Men oj vad kul det är att de vill vara hos oss <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *