Kanske ska be om…

Syndernas förlåtelse, för nått jävelskap måtte jag ha gjort! Eller är det nått straff att jag slutat röka? För ända sen första dagen så har jag varit förkyld och sista veckan har det tagit ny fart med hosta och feber.

Tur att man inte bor i typ radhus eller liknande, för då hade nog grannarna ringt och fått in mig nånstans 😉 För endast går jag och skakar, fryser och det är en hemsk värk. Och när panodilen gör verkan då blir det så hett, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Inatt har jag gått runt huset i gummistövlar och morgonrock i -20, bara för att svalka av mig lite 😉

Hundarna tycker matte är en märklig person, som mestadels ligger. Problem blir det när vi alla 4 ska få plats i soffan. Men eftersom Smali har bestämt sig för att det är hans jobb att ta hand om matte, så ger han de andra ”onda ögat”. De får snällt lägga sig nedanför soffan på golvet och han lägger sig hos mig 🙂

Jag får planera när jag kan följa med hundarna ut och när jag går till stallet. Det går bara när panodilen börjat verka 😉

Törstiga hönor! Vattnet hade frusit lite inatt, gör inget annat än bär varmt vatten åt dem. Har värmelampa på, så i vanliga fall brukar det gå bra, men de sista dagarna har det varit så kallt. Tänkte sänka lampan, men orkar inte klättra på trappstegen nu.

Men vårkänslor har de fått trots allt, dagen skörd av ägg 🙂 Alla har inte börjat värpa än och ändå så plockade jag in 9 ägg. Får nog börja sälja igen, för nu är det trångt i kylskåpet 🙂

Jag litar inte på mina ”vita dårar”, så därför får de vara ute en och en. Zixten har lina på sig. Men med jämna mellanrum så har jag varit med dem ute så de ska få rasa av sig, nu när det inte blir några promenader.

Zixten bestämmer när det är färdigt busat, för han ”fryser ihop” efter ett tag, stackarn!

Iko & Smali är det ingen fara att de ska frysa, hej vad det går undan 🙂

Oj! Vad kul det är att springa fort!

Iko hämtar andan bland vinbärsbuskarna, Smali är för stor för att ta sig dit 😉

Här går det undan 🙂

Jag har inte fått sovit på ca 1 v och det känns. Så igår kväll var jag förutseende. Fick i mig panodil så den skulle hinna verka innan jag gick och lade mig. Sen tog jag cocillana mot hostan, nu var jag väl förberedd 🙂 Jag kan ta ganska mycket smärtstillande utan att märka nånting, men cocillana, då blir jag helt utslagen, så natten skulle bli perfekt.

Fasen heller! Efter ca 30 min så drar hostan igång och jag kräks 🙁 Mycket slem blev jag av med och cocillanan. Ringde rådgivningen för att kolla om jag ev kunde ta en ”sup”till? Risken var för stor att jag kunde bli medvetslös, iof då hade ju jag äntligen fått vila 😉 Men det var inte värt risken!

Men inatt SKA jag sova, hur det nu ska gå till. Men denna skiten måste ju snart gå över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *