Kolla vad vi har hittat!

Årets först tussilago 🙂

Jag & Smali hittade dem när vi var ute och gick. Planen var en riktig långpromenad, men den blev inte längre än lite drygt 4 km. Men vi kompenserade det med att ta en sväng i skogen också 🙂 Ingen av oss gillar att gå efter stora vägen och Smali vill springa lös, men det var så isigt på en del ställen, så jag gav upp.

Godissök i skogen gillas skarpt 🙂

Var och sprutade Smali & Iko för rävskabb imorse, handlade och sen var jag ”barnvakt” åt Linda. Vi litar inte riktigt på att lämna Iko ensam än, eftersom vi vet vad uppfinningsrik den lille mannen är 😉 Tänkte att nu kunde ju alla tre busa av sig, men nejdå! Det blev väl nått tokryck, sen satte de sig runt mig 🙂

Oj! Vad intressant jag var! Varken Blaze, Smali eller Iko gav mig en blick 🙂

Nu blir det spännande framöver! Får vi se om ”My Miracle” kommer i vår/sommar 🙂

Smali har en plåtmage, det bekom honom inte ett smack att han smällde i sig en hel älgklöv igår 😉 Hade räknat med att få springa ut med honom hela natten. Haha! Han sov som en stock och jag har sovit dåligt, så kan det bli 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *