Korkad ännu en gång!

I vintras så rasade hönsgården ihop av all snö. I år skulle jag vara förutseende och ta bort bärnätet jag har som tak.

Oj! Va bra jag lyckades med att komma ihåg det, INTE 🙁

Igår var hönsen ute och knallade i snön hela dagen.

Men idag var det jätte knepigt! De tittade på snön, sen på mig och blickarna såg ut som om de tyckte jag var idiot som skulle ha ut dem i det här 🙂 Slängde ut hö och solrosfrö, men icke! Troligen beror det på att det såg farligt ut när hönsgården rasat in. Imorgon prövar vi igen 😉

Smali är ett matvrak! Men trots det så fick jag ropa på hundarna flera gånger innan de behagade komma in och äta frukost. Snön var så rolig, de har varit ute hela dagen. Bara nån snabbvisit in för att kolla vad jag gör 🙂

Mailade Skk om det trasiga championat diplomet som jag fick igår, idag skickade de ett nytt 🙂

Smali gillar att bära saker, de som läst här ett tag vet det 😉 Vi har haft möte på jobbet i eftermiddag och då bytte vi julklappar + att vi fick en av arbetsgivaren. Smali och Iko möter mig som vanligt ute när jag kom hem och undersöker vad som kan finnas i väskan. Smali tvär sätter sig och tittar mig i ögonen, som han gör för att be om lov. Jag begrep inte ett smack vad han ville.Till slut så frågar jag vad han vill? Då biter han försiktigt i det ena paketet och tittar mig i ögonen, han vill ju självklart bära 🙂

Och det måste han få 🙂 En nöjd, glad kille sprang flera varv för att visa vad duktig han är 😉

Han är en vänlig ”tjyv”, för han ber alltid om lov först, utom när de gäller tomma toarullar,för de hämtar han först och sen kommer och visar 😉 Men ska han stjäla tex mat av de andra, om de sparar lite, då frågar han först, duktig kille det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *