Kvalitetstid…

har jag och Smali haft i em. För första gången på evigheter (känns det som), så har vi varit ute i skogen. Vi följde Linda och Fengurs ridväg, kan säja som så att jag och Fengur har inte samma steglängd, jobbigt att pulsa i all snö.

Bäst att passa på att vila när man släcker törsten med snö. Han har hängt upp rumpan fint :-).

Men matte vad har hänt?

Vart tog skogen vägen? Smali såg mycket undrande ut. Nu är både matte och hund nöjda :-).

Linda var ute och sprang, det var mycket märkligt. Hade det varit för nån månad sen så hade Smali stått och små ”boffat” lite bekymrat, men nu när man snart är vuxna karln så är det mer ”pang på rödbetan”. Har alltid varit nästan för nyfiken och framåt när det gäller ljud, saker, maskiner mm, men en del människor har varit lite läskiga. De sista veckorna har det hänt något, han bär inte ens toarullen varje dag :-). Han är busig och påhittig med mycket spring i benen, men det är ett annat lugn över honom.

2 responses to “Kvalitetstid…

  1. Men vad lustigt – Strax har helt plötsligt också blivit vuxen!! Det bara syns på han, han är liksom vuxen i blicken, och mycket lugnare. Inte så många påhitt, men fortfarande busig 🙂 Han är också mycket intressert i maskiner, saker som låter mycket, han älskar när det skramlar och är väldigt nyfiken på folk, specielt de som bara vill passera utan att hälsa. Det verkar som att Strax och Smali är mycket lika i sättet!

  2. Vore så kul att träffa Strax och Frost, se hur kullbröderna är. Kanske en valpträff eller liknande, synd att vi bor så långt ifrån varandra. Jag har inte sett en enda VH förutom Smali sen jag hämtade honom, bara på utställningarna i Ransäter och på Öland. Han är en raritet när vi är i stan :-).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *