Lever upp till sitt namn!

Vi har varit ganska förskonade genom åren, med att ha haft valpar som tuggar på allt. Iko har helt klart värst av alla😅 Nu har Heiti flyttat in och tuggbehovet är enormt 😅 Jag hade laddat upp med mycket ben osv och det har varit en väldig åtgång. Nu har jag bunkrat upp med mer 😉

Vi är så lyckligt lottade att vi har skogen inpå knuten! Bästa lekplatsen för hundar, katter och ungar! Och det är en lisa för själen att vara där!

Idag tog gänget och jag oss en tur! Heiti gjorde en missbedömning när han skulle jaga katt! Det var Hilma, så han tvärvände 😂 Sen satte han sig och verkligen studerade vem som kom! Tindra! Yes!!! Henne fick han upp i ett träd till sin stora lycka! Tur att hon tycker det oftast är lika kul 😉

Gänget fick leta godis i den gamla björken 😊

Eazy gillar att hoppa upp på stenar och balansera på de mest konstiga saker! Heiti gör allt och mycket därtill som Eazy gör! Men är man ”kort i rocken” då får tex stenen anpassas så även han får vara med 😊

Det var otroligt mycket pollen där vi brukar ha vatten/badpaus!

Undrar vad Tindra och Heiti studerar så noggrant?

Gillar bilden! Den blev inte som jag hade tänkt mig, för 2 svarta öron dök upp jämt när jag knäppte bilden 😂

Heiti lever upp till sitt namn! Det är bla namnet på en havsgud i den nordiska mytologin! Som han har lekt i sjön! Jag skrattade så jag nästa grina , haha 🤣

Man får skratta mycket åt honom! När han är riktigt på G, så galopperar han runt och grymtar som en gris, blandat med morr 😂

Jag har svurit mycket över denna dator! Så himla seg! Nu klockade jag hur lång tid det tar att ladda upp en bild! 1 min och 48 sek!!! Inte konstigt att jag har lust att slänga ut skiten genom fönstret!!!

Men räddaren i nöden kommer upp under veckan med en ”ny”! Liven vet hur hon ska göra mamma lugn och glad 😁😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.