Lite av varje!

Har tvättat, tvättat och åter tvättat, herregud! vart kommer alla kläder ifrån? Frysboxen är igång och jag har hämtat min hundmat från Linda och Patrik.

Eftersom de och gubben är vid slaktboden hela dagen och slaktar, så har Blaze varit hos ”mormor”.

Hur jag än går, vrider och vänder mig så tittar jag in i Blazes nylle, han skulle ha hetat Shadow 😉

Har börjat trimma Zixten, det börjar bli lite tajt om tid att pälsen ska hinna växa ut innan Jenni ska ställa honom. Men vi håller tummarna 😉 Har inte fått tag på hon som skulle trimma honom åt mig, så det är bara att köra på.

Har hunnit med en hel del.

Visst är han fin i byxor 🙂

Hungriga pojkar som väntar på att få äta.

Och där gick startskottet! Zixten får börja lite före de andra för han äter så sakta. Smali däremot hinner nästan inte stoppa ner huvudet i skålen innan allt är borta 😉

Smali, Iko & Blaze. Kolla i Ikos öron! Svarta av pigment, hans hud är mörk också 🙂

Helt otroligt! Alla på samma bild och tittar mot mig 😉

Har varit och köpt pizza och sallad, iddes inte stå och laga mat. Nu väntar vi in de som varit och slaktat så även de får i sig lite mat, sen blir det att packa kött. Tyvärr verkar det inte hinnas med att lägga nått spår idag. Gör ett nytt försök imorgon 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *