Lite olja gör susen!

Har en träbänk i köket som sett för bedrövlig ut länge. Funderade på om jag skulle måla den eller helt enkelt elda upp den. Men när jag oljade in borden i köket och tvrummet förut, så testade jag även på denna bänk.

Nu har jag ju inget kort på hur den såg ut förut, men vilken skillnad det blev, till det bättre 🙂

Varje kväll när jag tar in äggen och nattar djuren i stallet, så sätter jag ner Isa på golvet. Hon har liksom inte tid att varken äta, dricka eller skita nu när hon ruvar 😉 De första kvällarna begrep hon inte varför, men nu har vi fått rutin på det 🙂 Om 5 dagar är det dags för de små kycklingarna att kläckas 🙂

Har varit på arbetsplatsträff och att sitta still i flera timmar håller på att göra en knäpp. Det värker överallt och jag som har ”myror i brallan” i vanliga fall ”lider”. Hade tänkt att ta en riktigt lång tur med Smali, men det blåste såå kallt. Tog då och oljade in div möbler. Har busat med Smali & Zixten, de är inte kloka 😉

En busig ”Pixt” 🙂

Han är riktigt fin Zixten 🙂

Smali! Den fyrbenta mannen i mitt liv <3

Tänk vilken skillnad det blev på bilderna bara jag gjorde rent linsen 😉

Igår morse så höll en person på att skrämma livet ur mig! Som tur är så var det inte så farligt 😉 Idag gjorde samma person mig väldigt glad 🙂 Nu blir det spännande framöver 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.