Lite sen sist!

Vi håller på att planera för ett större vardagsrum! Vi möblerar om, flyttar möbler från ett rum till ett annat, mäter osv. Testar oss fram hur det känns och hur vi vill ha det. Idéerna flödar och ändras hela tiden, haha 😉 Det vi är helt säkra på är att väggen eller delar av väggen mellan gamla sovrummet och tv-rummet ska bort, så vi får större utrymme.

Ena stunden känns det bra med en vikbar glasvägg ut till den inglasade delen av verandan, andra stunden inte. Stora fönster på norr sidan är nog ganska spikat, vill se mer av sjön fr det rummet. Jag har ritat på väggarna för att bättre kunna känna efter och det ser förjävligt ut 😉 Men planeringen är ju mer än halva nöjet med att bygga 😀

Igår hade vi besök av flickorna på Lundstorpet! Elin, Sally & Imza 🙂 Det blev bus och jag fick hjälp att sätta upp vinterstaketet. Ville inte att de skulle busa på isen, alldeles för halkigt!

Immy föredrog att sitta i fönstret och sola medans jag tog med mig hundar och kattunge till skogen.

Det klarnade upp lagom tills vi kom till skogen och det är så vackert med frost.

Den obligatoriska pausen vid sjön!

ALLT ska undersökas…

Hundarna har fullt upp att hålla koll 😉

Mayo ligger och lurar i riset!

Hilma håller oss minst sagt sysselsatt! Köpte en ”ljuskrans” att ha i fönstret, hann inte ens veckla ut sladden innan hon knipsade delvis av den. Nu har jag tejpat ihop den så den lyser i varje fall 😉 Skulle förlänga antennkabeln, vem gick inte helt bananas i den kabelhögen. Fick ut henne innan hon hann perforera den!

Men ibland är hon faktiskt trött 😉

Som tur är så bryr hon sig inte ett smack om vad det är för väder! Idag regnar det och hon är ute på jakt! Skönt att få hämta andan ibland 🙂

Var på återbesök hos Reumatologen förra veckan! Eftersom värken blivit värre de sista veckorna, vet inte riktigt varför 🙁 Så ökar vi på cellgiftet till absolut maxdos! Funkar inte det då får vi byta till nått annat!

Telekabeln är av sen 1 v tillbaka och då felanmäldes det på en gång! Felsöker man så visar det att kabeln är ok, men troligen fel på routern. Hm! Hur i hela friden kan det visa att den är hel??? Än är det inte lagat! Och man blir inte mindre irriterad när de på Telia säger att de inte tagit emot nån felanmälan! Hoppas nu grannen fick fart på dom, för innan kl 8 imorgon bitti är det lovat att det ska vara lagat.

Inte alltid det går att koppla upp datorn via mobilen heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *