Må bra dag!

Igår var jag tvungen att testa mina nya skor och de var supersköna 🙂 Tog med Smali & Mayo på promenad innan jobbet! Vi skulle kolla av våra 4 kantarellställen! Vi kom hem med hela 4 stycken 🙁 Två ställen har blivit förstörda, ett var det soptomt på och sen några få på sista stället!

IMG_7140

Inte konstigt de kallas för dårarna 😉

När jag kommer hem efter kl 21 så möter mig hundarna i vanlig ordning! Men Mayo var så sliten! Trodde Jenni hade haft med honom på en joggingtur och nyss kommit hem. Nejdå! Matte hade varit borta och det var jättejobbigt 🙁 Det straffar sig att ha varit ledig i 1 v! Smali tycker det är lite jobbigt också!

IMG_7165

Så bara jag hade kommit hem så tog det ca 10 min så sov de som stockar! Smali halvvägs ute på verandan 😉

Idag var planen att fortsätta måla! Har inte blivit nått än, för vi har njutit av denna vackra, varma höstdag 🙂 Men jag ska göra det sen 😉

Tog med mig dårarna till fotbollsplanen för lite träning! Här hemma blåste det, men inte där! Herrejisses vad hett det var!

Men varsin sökruta på fotbollsplanen fick de starta med!

IMG_7187

Smali plockade 2 av 3 pinnar! När jag skulle skicka iväg honom sista gången, så såg han ut som att han sa – Det kan du göra själv! Inte en gång till i denna värmen, haha 😉

IMG_7219

Mayo lade jag ut en pinne, boll och en kampgrej! Han kom in med alla tre 🙂

IMG_7235

Mayo travar iväg! Här ser han så långbent ut 😉

IMG_7294-001

Smali tränade fritt följ, apportering…

IMG_7288

Hopp! Sen fick det räcka i värmen!

Jag & Mayo fick i läxa att kampa/leka, plocka bort leksaken, säga fot och så fort han kom upp och sökte kontakt – BRA!!! Och leka igen! När han kommer upp snabbt, så kan jag ta nått steg osv. Det funkar jättebra 🙂

IMG_7303

Även han fick hoppa! Sen avslutade vi det hela innan vi alla fick värmeslag! Det var som en kokande gryta på planen ;p

Gick en kort promenad och avslutade med vår obligatoriska bad -och vattenpaus! Men nu vid en annan sjö 😉

IMG_7518-001

Chockade hundarna genom att springa en bit! Var ju tvungen att kolla om skorna var snabba, haha 😉 Det var de, men inte tanten som bar dom 😉 Hundarna sprang i löst hängande koppel bredvid mig, de måste ha varit i chock 🙂

IMG_7324-001

Det var skönt med ett dopp 🙂

IMG_7350-001

Ett nytt ställe att inspektera!

IMG_7318-001

Kul med ny brygga!

IMG_7463-001

Sen är det ju bra träning att kunna vara stilla när matte vill! Några bilder på det! Blev även skotträning, för det small flera gånger 🙂

IMG_7412

 

IMG_7502

 

IMG_7386

 

IMG_7510

 

IMG_7541

 

Innan vi for hem så testades ”dubbelhopp”! Smali var snabbare i starten 🙂

Trötta, nöjda gossar fick jag med mig hem 🙂

IMG_7547

Men det tog inte så länge innan Mayo kom in och såg ut så här! Undrar vad han grävt ner denna gången 😉

Nu ska jag ta tag i målningen! Och imorgon blir det jobb 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *