Men det var ju kul!

Idag känns det som semester, strålande sol, mestadels i varje fall, doppat mig till knäna och det var inte kallt, ingen hosta mm. Igår, då nös och hostade jag så jag trodde skiten kommit tillbaka, men det var nog ”bara” allergi och nu har jag stoppat i mig än det ena än det andra och är pigg 🙂                                                               Det var ingen rolig start på semestern med 1v sjukdom, men 3v är ju kvar.

Iko kom på idag att det var ju skitkul att vara med ungarna och bada 🙂

En mycket målmedveten Iko som styr kosan mot ungarna.

Smali ger Fia en puss 🙂

”Mammas Mala”

Iko ser ”lite” fånig ut 🙂

Bröderna njuter!

Fia hoppar från bryggan och hundarna hann inte riktigt med.

Men! Vart tog Iko vägen? Undrar Smali 🙂

De vita dårarna!

Zixten passar på att svalka sig när de vita dårarna är på annat håll 🙂

Här har vi en Sleipnir i hundformat 🙂

Smali & Iko vill såå gärna följa med Jenni & Fia på fisketur.

Och Iko orkade inte hålla sig, utan simmar efter 🙂

Jordgetingarna är kvar så nu ska det eldas igen, hoppas innerligt att de blir borta för alltid nu. Är ju livrädd att hundarna sak bli stuckna.

I 2 dagar framöver lovar de ännu bättre väder än idag, JIPPI!!!                       Här ska njutas så mycket det bara går 🙂 Jag har väl minst 5 deckare som jag kan läsa när andan faller på, härligt 🙂

Om 1 v så är Aisha & Smali  föräldrar, är såå nervös. Men hon har varit mamma förr så det kommer att gå jättebra! Men nu är det ”fjärilar i magen” vill jag lova 🙂

Iko har varit ute på SvenHarry jakt idag och jag kan lova att matte var inte glad och det fick han veta. Som tur är så är SH en cool kanin så han tog inte illa vid sig. Men däremot blev han trött av värmen och jakten så han ville in i sin box och vila, nu sussar han gott 🙂

Håller på att lära mig min nya mobil med alla dessa funktioner,puh! Kameran är på G och igår var det första inlägget på bloggen. Och på tal om blogg, jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut, bla med en större ”frontbild”, men jag hittar ingen mall som ser så ut 🙁 Har en som jag kanske ska prova, vi får se 🙂

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.