Men gud va söta!!!

Undrar om det går att övertala gubben att skaffa en sån 🙂

Maine Coon/Norsk Skogkatt-ungar

Kolla in godingen i mitten, den grårandiga 🙂 Ok! Den röda närmast till vänster duger också bra, men den grårandiga 🙂 Mamman är Maine Coon/ Norsk Skogskatt och pappan renrasig Norsk Skogskatt.

Fia & jag är hel kära och det fränaste av allt är att när jag kollade var de bor, så är det från samma ställe jag köpte tuppen Åskar med hönor 🙂

Tror gubben är MYCKET svårflörtad när det gäller en katt till 🙁 En kompis till mig hade flera hundar och tyckte att självklart måste varje hund ha en egen kattkompis. Får prova det här, för då fattas det en katt 🙂

Fia har lovat att hjälpa till med ev tovor, kanske beror det på att hon flyttar till hösten månntro 🙂

Påminn mig inte än om vad jag svär över katter, särskilt vintertid, förrän det är klart hur det blir 🙂

Har fått svar på mailet om vallning.Hon tyckte jag skulle komma hem till henne under helgen så vi fick prata, yes 🙂 Hon sa inte blankt nej i varje fall 🙂

6 responses to “Men gud va söta!!!

  1. Vilka godingar. Det är ju inte långt härifrån det 🙂 vad kostar sådana tro. Spännande med att få prova på vallning. Den vita herdens historik är ju vallning och vakt av boskap i skymmning så det tror jag kommer att bli super bra :).

    • Det ska bli jättekul och höra vad hon säger 🙂 Och det som är så bra är att hon bara bor nån kilometer ifrån oss. Vågar inte ta ut nått i förskott,men eftersom hon inte sa blankt nej, så finns det hopp 🙂

  2. Såna missar gillar jag också, vill ha den i mitten men en hona ska det va.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *