Oj, oj!

Vad matte kan springa fort och ryta i!

Tog mig en tur till Brududden efter jobbet, var kaffe nödig 🙂 Släpper ut hundarna och gör mig iordning för en skogspromenad.

Självklart följer Gäsper med oss, trodde han var inne.

När vi kommer i utkanten av skogen så märker jag att Smali fått upp nån intressant doft = koppel på. Iko springer runt och busar, kommer så fort jag ropar. MEN strax är han säck väck, som om han var uppslukad av jorden 🙁            Tänkte att nu jagar han nog katten, men han gick bakom mig.                                        Valpeländet hade stuckit, då var han riktigt billig. Har väl aldrig haft en så liten valp som smitit när vi varit ute och gått.                                                                                     5 min tog det så var han tillbaka, men gud! va långa de var.

Eftersom det var nått intressant i skogen så fick det bli sjön, så de fick rasa av sig.

Och Gäsper var med 🙂

Och han måste givetvis jagas, Smali lyssnade men inte Iko. Jag såg rött! Blev så förbannad, sprang som en dåre efter honom och skrek. Stackarn fick nog en chock, för så fort Gäsper närmade sig oss så tittade Iko på mig och sprang åt motsatt håll, haha 🙂

Lång tungade bröder 🙂

Jag och Fia var sugna på pannkakor till middag och då behövs krôsesylt (lingon), det var jämt så jag fick ihop det.

Bara att koka ny sylt. Klarar inte av att äta den köpta, den är så söt, blää!                  Nej! Den ska vara så sur så det rycker i ”gångjärnen” 🙂

Pojkar som väntar på sitt varsågod!

Några få tuggor,sen är maten borta, de kan ju inte hinna känna smaken 🙂

Nu har de sprungit ute och busat med varsitt tuggben i 1 tim, så de kommer nog att sova gott inatt.

Imorgon har vi sovmorgon, jobbar kvällen och på torsdag em så var det en föreläsning som jag trodde var obligatorisk att gå på, men det var det inte. Så jag hoppar nog över den 🙂 Ska även försöka få en tid till Zixten hos veterinären så fort som möjligt nu när jag är hemma när de har tel tid.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.