Planera och planera om!

Såg väderleksrapporten i början av veckan och de lovade soligt vårväder. Snön har smält undan riktigt mycket hos Linda & Patrik och då blev jag spårsugen 🙂 Planen var att lägga spår hos dom idag, sen åka till stan och uträtta några ärenden under tiden spåret låg till sig. Perfekt när jag ändå var halvvägs till stan.

Men igår kväll drog det igång att blåsa och regnet har öst ner hela natten. Och imorse gick det över i snö ett tag! Planen fick ändras! Blir sugen på att baka matbröd i skitvädret. Så tar mig en tur till samhället och handlar. Under den korta stund vi var borta, så har vädret vänt till strålande sol.

Planer är till för att ändras, ivf ibland 😉 Skyndar mig att göra degen och medan den jäser lägger jag spår. Nu blev inte riktigt det som jag tänkt mig heller! Hade tänkt lägga ett skogsspår, men degen jäste för fullt, så det fick bli på åkern. Där är det fortfarande en del snö kvar, så försökte gå där det var bart med varierad framgång.

DSC07537

Efter 2 tim så var allt stekt och provsmakat! Smakade gudomligt 🙂

DSC07552

Klockan gick, så bara Eazy hann spåra och han var verkligen på G! Spåret blev ca 400 m, 4 pinnar + avslut. Man såg tydligt att han inte tittade efter mina spår i snön, utan nosen användes 🙂

DSC07554

Alla pinnarna hittades och lämnades 😀

DSC07577

DSC07590

Leksaken kom fram och sen var det fullt ös 🙂

DSC07669

Hönsen njuter av att mycket är snöfritt!

DSC07673

Mayo låg och lurpassade på Zixten men Eazy avslöjade honom, haha 🙂

DSC07643

DSC07649

DSC07623

DSC07639

Efter promenaden blev det bus ute på åkern! Sjön vågar man absolut inte gå på nu!

Det nya sättet att belöna + att jag håller käft 😉 Fungerar ypperligt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *