Ransäter…

Det började ju bra med regn, usch! men vi kom med solskenet, blev riktigt hett emellanåt.

Hörde Kanadagässen när jag släppte ut hundarna i morse och tackade högre makter att jag inte har en hund som rullar sig i all skit. Tji fick jag, bara att försöka att få ren honom 🙂

Det gick riktigt bra ändå för min ”skabbräv”  1:a i kv, 1:a kk och hp.

Halvsyrran Electra gick det jättebra för 1:a kv, 2:a kk och ck, GRATTIS 🙂

Smali var otroligt slö idag, ville inte springa på som vanligt.

Domare var Ulf Bråten och kritiken blev:

Stor kraftig hane som inte får bli tyngre, kraftigt maskulint huvud, aning ljusa ögon, bra hals, tillräckligt förbröst, bra rygg & länd, välmusklade bakben, bra päls & färg, rör sig bra från sidan med bra svansföring, rör sig bra bak, en aning lös mellanhand, bra temprament.

Han gillade nog inte stora grova killar :-), vet inte hur jag ska få till det med att han inte får bli tynger, han lär ju få mer muskler, är inte mer än 15 mån och har inte 1 gram extra på sig.

Det var rena släktträffen, synd att Electra var inne i ringen så hon fick inte vara med på bilden. Smali, en liten kille fr en annan kennel och halvbrorsan som bor i Torsby, han var där för att lära inför nästa år 🙂

Christina och Lisa ställde Sereda & Sputnic, hann inte prata med dem så mycket så resultatet är jag osäker på.

Vi har haft en mycket bra dag och träffat trevligt hundfolk och Smali skötte sig perfekt som vanligt 🙂

12:e aug drar brukskursen i gång, längtar 🙂

Ang Arvika utställningen så var det jag som klantat till det, men enl arrangören så skulle även de ha kollat men missat, så kan det gå.

”Jocke” är inte snäll alla gånger mot Klara, vet inte om det beror på att han vill ”sätta på” henne eller ren elakhet. Sköter han sig inte så hamnar han i himlen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *