Så var ännu en helg över!

Dagarna går så himla fort! Har varit gräsänka under helgen och har knallat runt på gården och fått undan en massa saker 🙂 Hoppas grästrimmern gjorde sina sista timmar för i år 😉 Har plockat undan ännu mer blommor som gjort sitt! Förberett i stallet åt kaninerna! De flyttar in till älgjakten ifa vi får påhälsning av främmande hundar. Rabatterna är rensade!

Lördagskväll tog jag med mig en mugg vin ner till bryggan, glas är för riskabelt ihop med busiga hundar och viftande svansar 😉 Satt och njöt av tystnaden 🙂

I fredags tog vi båda semester och började montera växthuset! Mycket pill

Jenni & Jocke hälsade på och hade med sig bilder från bröllopet 🙂 Jo då! Klänning hade jag ;-P Till vä är min namne, Ingmarie, nästan samma stavning, mamma till Jocke och hans pappa Lasse! Och bredvid Jenni står Bosse och jag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *