Se på fan!

Jamen! Jag tror inte det är sant! Trots halv storm så är det varmt! JAG ÄR BÖNHÖRD, till slut 😉 Mja! Långkalsongerna får vara framme ett tag till 😉

Har varit till Sunne på förhoppningsvis mitt sista utvecklingssamtal! Fia har talets gåva, jämt som sina tre syskon 😉 Så egentligen så skulle det räcka att de skickade hem en sammanfattning!

Hon skulle även ha ett prov efter samtalet, då passade jag på! Hade snabbt läst rubriken på nått reklamblad att Granngården hade billiga fina blommor! Tyvärr! Det gällde visst Arvika och inte Sunne! Men nånting fick jag med mig hem + några benknotor till hundarna;-)

Trots ”storm” så fick jag vår/sommarkänslor! Så plantera om de få blommor jag köpte och ta fram övervintrare som jag trodde hade dött fick det bli!

Städning av den inglasade verandan var det tänkt från början, för det är enda stället man kan ha blommor på i denna blåst! Än så länge 🙂

IMG_6991

Smali hittade en Biabädd som kanske inte riktigt är gjorde för hans storlek 😉

IMG_6994

Det här är en MYCKET sällsynt syn! Smali & Zixten delar bädd!

IMG_6996

Mayo kikar under ena soffan 😉

IMG_6997

På hösten orkar man inte städa undan allt! På våren svär man över sin lathet på hösten! Men nu är det ”ganska” klart 🙂

IMG_6998

 

IMG_6999

 

Funderar på om jag ska ha några mer blommor på den inglasade delen? De som är där, är endast framplockade från vintervistet, eller nyplanterade, så det växer ju snabbt till sig! Och blir det en fin sommar, då tror jag nog familjen Sundberg/Axelsson kommer att vara här en del. Vilket jag hoppas 🙂 Och med 4 hundar, varav 3 är stora, så ligger blommorna risigt till för hundrumpor 😉

IMG_7001

Min över 80 åriga julkaktus ”Gammla” fick flytta ut idag 🙂

Mayo plockade jag årets första fästing på i tisdagskväll! Har varit lite fundersam på vad jag ska ha på dem iom Jossan? Ifjol köpte jag några halsband på Granngården som skulle vara bra och inte giftiga! Men Smali reagerade på det! Men jag ger dem en ny chans i år! Köpte ett åt Mayo förut och de andras hade jag kvar!

IMG_7003

Mina fina pojkar <3

IMG_7005

Tuppen Åskar är mer som en katt än tupp! Så fort jag visar mig så går han mer eller mindre i skorna på mig 😉

IMG_7009

Immy inspekterar den inglasade verandan!

IMG_7010

Zixten har lite av en ”nära döden upplevelse”! Gå ut och gå i koppel är ok! Men att ha nånting på sig annars är otroligt jobbigt! Som nu fästinghalsbandet 😉

IMG_7012

Nästan alla på plats! Zixten syns inte, ligger i soffan, Smali under bordet, Immy i Biabädden, Mayo under hammocken! Gäsper är ute på jakt 🙂

Alla döttrar, dvs Linda, Jenni & Fia är i Karlstad på vårruset! Gubben är på golfbanan och jag njuter här hemma 🙂

Imorgon är det arbetsdag och under helgen hoppas jag hinna med att rensa några rabatter! Gungställningen ska rengöras! För jag hoppas att Jossan kommer på besök 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *