Ska vi, ska vi inte?

Just för tillfället så finns det bara 2 lägen på Eazy! Fullt ös eller ”medvetslös” 😉

I början av veckan var inte jag pigg, blev inte mer än korta promenader. Efter 3 dagars ”laddning” så har han varit rent sagt bedrövlig! Full galopp inne som ute, kastar leksaker hejvilt, biter i kläderna, ska ha uppmärksamhet hela tiden. Tur att Mayo sysselsätter sig med honom 😉

13239003_995681690527939_2568022699239170377_n

Så i onsdags skulle vi träna! Jag trodde jag skulle ha ett yrväder med mig! Somnade gott på märkliga ställen, såg ungefär likadan ut på planen 😉 Kändes inte bra inför tävlingen 🙁  Nej! Han är inte sjuk!

Vi har ju bara tränat momenten i Appellen ett tag, inte nånting från Lydnadsklass 1. Det var Linförigheten som han lallar i sin egen värld och han var allmänt seg i onsdags + att Ställandet inte var bra och känslan, som gjorde att jag var inställd på att stryka oss. Men när jag hade talat om att nu ska du jobba, då blev det bättre, men inte bra 😉

Men igår kväll så tränade jag längs vår grusväg med lite störning från grannar! Gick skitbra 🙂 Enda gången han blev disträ var när Immy som legat gömd i diket attackerade honom, haha 🙂 Hon sprang framför oss, lekte med löv, hoppade och hade sig, men Eazy hade bara ögonen på mig <3

Jag har gjort 4 tävlingar i mitt liv, lika som Eazy och vi är helt ”gröna”! Lär oss hela tiden! Hur ska man få tävlingsrutin om man inte tävlar? Och han är bara 1,5 år! Vi har gott om tid 🙂

Så nu funderar jag på om jag ska ta tävlingen som en träning. Jag har ju betalat för min tid 😉 Och skita i vad många moment vi nollar, utan tala om att nu jäklar är det dags att skärpa sig! Jag hade ju hoppats att vi i varje fall skulle kunna få ihop till ett 2:a pris! Igår hade vi lätt fått ihop till det, men inte i förgår!

Har några timmar till på mig att känna efter 🙂 Men utställning och exteriörbeskrivning blir det med en pälslös vovve imorgon 😉

DSC06825

DSC06834

DSC06833

DSC06914

Galningarna <3 De var gula efter allt spring i maskrosorna igår, haha 🙂

DSC06916

Knut med damer på besök!

DSC06808

Sol, värme och sjövatten ska nog få de nyplanterade blommorna att piggna till! Om inte gossarna på trappan tänkt plantera dom på annat ställe 😉 Får köpa fler senare, men vill först se om de är nån idé 😉

DSC06790

DSC06795

Vackert häromkvällen!

DSC06856-003

Vad kul de har ihop dessa två 😀 Linsen på kameran var full med pollen, inte konstigt att alla bilder blev suddiga 🙁

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *