Skitväder!

Vad fort man blir trött på regn! Hönsen bryr sig inte nämnvärt om det, dvs om det inte vräker ner. Zixten förföljer Jenni eller ligger och sover 🙂                                Smali är väl något slöare också när det regnar, men inte Iko.

Han bär runt på sina saker och försöker få fart på de andra 🙂                                         Iko bar ut en matskål förut och det ösregnade, då är det tur att man har Smali. Bara att peka och säga – får mamma den? Då hämtar han på en gång, så duktig 🙂

Han har terroriserat Jenni idag också. Kan inte för sitt liv begripa att han inte får sitta i knät, han som är så ”liten” 🙂

Tillslut fick hon sätta sig i soffan hos honom.

Vi har 3 mycket ”lätt ylade” vovvar och hon fick igång dem fort. Ser väldigt nöjd ut med sin bedrift 🙂 Herregud! Vilket väsen det var här, tur att man bor på landet.

Jenni har hjälpt mig att göra en skylt, men den gick inte att lägga in här. Får pilla lite sen så får vi se om jag får till det.

Har inte lika ont i bröstet idag, men vad jag har hostat inatt. Nu löser det nog upp sig det mesta. Kan lugnt påstå att jag är något trött efter att ha suttit uppe halva natten, hoppas att det lugnar sig nu. Det är hostan som är värst, febern är också borta så jag är betydligt piggare idag.

Synd bara att Jenni har fått samma skiten, men Fia verkar som om hon klarat sig 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.