SMALI HAR BLIVIT PAPPA!!!

Birgitta ringde igår kväll och talade om att nu är valparna på gång. Kan lova att det det sovits oroligt inatt. Och imorse ringde hon och talade om att det blivit bebisar 🙂

Den stolta modern Rolling Dog`s Extra Of White Z – Aisha 🙂                                          6 bebisar blev det, 1 hane och 5 tikar 🙂

Och för att fira det hela åkte jag till samhället och köpte grisöron.

Smali vet hur man ska njuta, slukar på en gång 🙂

Iko`s variant är att först doppa det i sjön, gräva ner det, låt ligga ca 15 min, gräv upp och sen smaska i sig godsakerna 😉

Zixten han bara bär runt, sen lägger han sig strategisk i hallen så han kan vakta grisörat mot både hundar och katter. Likadant varje gång, så efter ett tag när jag tröttnat på morrandet och utfallen, då tar jag bort det och han får nått annat i stället 🙂

Jag och min lilla hjälpreda har fått av Smali ”lite” päls. Får ta lite då och då, är rädd att han annars blir ”naken” inför utställningen till helgen 🙁

Sötast av alla 🙂

Har gjort min dagliga runda bland blommorna och plockat bort det som var visset. Att det kan bli så mycket på ett dygn!

Rosa, hönan som ligger och ruvar hade bytt rede igår kväll. Hoppas inte hon varit ifrån sina ägg för länge så det blir kycklingar.

SvenHarry är ute och springer på gården, så ikväll har jag nog en mycket trött kanin 🙂

Har märkt ett fenomen hos ”mina” dyngbaggar som gör hål i gräsmattan och tar hundskiten. De föredrar Smali och Iko`s skit, Zixten`s ratar de. Så det måste bero på storleken, fast många hävdar att den inte har nån betydelse 😉

Som synes så har jag gjort en ny header och har tur som har Henke hemma som fixade så den gick att lägga in i den storleken jag ville ha 🙂 Höll på att bli vansinnig när jag grejade igår, men han fick till det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.