Snurr i hjärnkontoret…

Önskar att jag kunde stänga av det ibland, iof så är det oftast stängt om natten, beror på om nacken spökar eller ej 😉

För nu kommer ju funderingarna, som ett brev på posten, på en ny valp om Iko flyttar.

En fundering kom om import, eftersom jag inget begriper om det, då fick det bli expert hjälp, Eva-Liz 🙂 Hon lovade att hjälpa mig om jag bestämde mig för det, men efter att ha fått reda på fakta så lade jag ner det projektet på en gång.

Då kommer ju tankarna på en svensk valp och när är det som lämpligast att köpa en, sommaren är solklart, då har jag semester, så det blir smidigast. När? 2012 eller 2013? Har ju turen att kunna lägga mitt egna schema, så man kan lägga många helg -och kvällspass.

Sen kommer nästa fundering, uppfödare! Är så nöjd med ”min” och med Smali och Iko. Men ska man våga prova nått nytt? Vore ju kul det också 🙂

Som synes, så snurrar det på i vanlig ordning 🙂 Men det kanske inte är nån annan än Eva-Liz som kan tänka sig sälja en valp till mig, eftersom jag skriver så mycket i bloggen, haha 😉 Det löser sig nog, den dagen den sorgen! Men det är ju såå kul att planera och längta 🙂

Som alla vet, så har det regnat nått fruktansvärt. Tror inte jag har varit med om så mycket vatten i sjön förut. Kan ha varit år 2000, när översvämningarna var i Arvika.

Här brukar det vara en liten sandstrand, men nu är det vatten långt upp på gräsmattan. Tjusigt med min skugga i hörnet 🙁

Iko har fått tag på en papperskasse, det var kul det 🙂

Tror jag vet vad Zixten skulle tänka om det flyttar hit en valp. Nej! Inte en vit dåre till 😉

Min bäbis Smali 🙂 Tänk om det kunde lugna ner sig med allt regn så man kom ut i skogen och lägga spår, utan att hålla på att drunkna.

Här solas det förfullt i höst solen.

De 2 kycklingarna har det bra med 2 mammor och tuppen Edvard som pysslar om dem 🙂

Har plockat bort blommor ur amplar och lådor, de har gjort sitt för i år. Hönsen blev överlyckliga för presenten. Hängt ut tvätt, får passa på när de lovat fint väder i några dagar och man är ledig.

Alla som har hundar vet hur det ser ut på golven efter att det har varit ihållande regn i ”evigheter”. Och de har gått på bredsladd i geggan och sen kommer in 🙁 Så nu ska golven torkas, undrar hur många gånger jag får byta vatten? Sen är det bara middagen som ska fixas.

Oj! Nu kom jag på att valpköp 2013 går inte, då är det redan inplanerat annat. Måste ha djurvakt då i 1 vecka och det är nog svårt att få till det som det är nu, vad blir det inte då med en valp också. Ja! Här är det mycket att tänka på 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.