Testning, miljöträning & bus!

Igår hämtade jag ut Mayos Thundershirt! Han är inte överförtjust i att ha täcken på sig, men accepterar det. När jag provade den igår, så var han först ”låg” som han brukar vara. Sen fick han glädjefnatt och höll på att riva huset, haha 😉

Tanken med den här västen är att den ger ett tryck runt hunden, som är rogivande! Till människor med oro och ångest finns bla tyngdtäcken/västar, som lugnar och det funkar jättebra 🙂

Så på med västen, in med Mayo & Eazy i bilen och sen for vi till Charlottenberg på miljöträning.

DSC00063

Dreglade på vägen dit 🙁  Tror västen satt för löst! Spände fast den bättre inför hemfärden och då mådde han bättre också 🙂 Vi testar vidare och hoppas på bättre resultat.

DSC00039

DSC00040

DSC00041

 

DSC00042-001

DSC00053-001

 

DSC00058

Lite bilder från miljöträningen! ALLT ska undersökas och Eazy är inte dugg bekymrad för nånting! Härligt 🙂 Och idag fick jag honom att hålla sig hos mig och inte försöka hälsa på alla! Duktig bäbis 🙂

DSC00059-001

Den här bilden gör mig så glad! Mayo som går lugnt och avslappnat på en parkering full med bilar! Tycker inte det är länge sen som det var otänkbart! Men oj vad vi har tränat och tränar! Duktig Maysa <3

Eazy är MYCKET kampglad! Har han huggit tag i nånting, så byter han INTE tag, han sitter där han sitter! Gillar det skarpt 🙂 Men det gäller leksaker ;-P

Elin och Sally kom hit för en skogspromenad i förmiddags och stackars Sally hamnade i käften på Eazy. Tur att hon är en Finsk Lapphund med mycket päls 🙂 För Eazy högg tag i pälsen på henne och släppte inte, han satt fast ;-P Till slut fick jag ”bryta” upp käften på honom. När han blev trött, så fick han tillbaka för ”gammal ost”, haha 🙂

Flera gånger så kunde jag kalla in honom under leken, så han kampade med mig istället! Duktig 🙂 Kameran var med och jag är väldigt glad att det inte blev några bra bilder på hundarna. Jo! Mayo blev det några på! Men när jag skulle föra över bilderna till datorn, så satt redan minneskortet i den. SUCK!!! Att jag aldrig lär mig, inte första gången det hänt och lär inte vara den sista 😉

Imorgon ska Eazy till veterinären och få 12 veckors vaccinet, han väger redan 9,5 kg! Mayo får hänga med, så vi får fortsätta testa Thundershirten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *