Trenden är bruten!

Idag har Smali, Jocke, Jenni & jag varit till Lilleström på Norsk Vinnare utställning 2011.

Som jag skrev igår så hade jag inga stora förhoppningar. Det jag hoppades på var att Smali skulle ha kommit ur sin ”spökålder” som han haft under sommaren + att jag gillar inte blåa rosetter, iof så köper jag dem aldrig, men ändå 😉 Vi hade vunnit högsta vinsten om han äntligen var som vanligt och jag tycker verkligen att så var det idag, liite fattas, men so what! Vi är på G helt klart 🙂

Så vi vann 🙂 Det gick såå bra, lugn och avslappnad. Och dessutom så fick han excellent2:a bästa hane, ck och reserv CACIB 🙂

Så fin så 🙂

Domare var Ole Staunskjaer och kritiken lyder som så:

Bra storlek, välskuret huvud, något för ljusa ögon. Bra bett, prima hals, front och överlinje. Välvinklad. Acceptabel färg, prima päls. Rör sig med gott driv och mycket parallellt.

Lite knepig översättning kanske, men ok!

Jag min virrpotta blev ju så glad att det äntligen har vänt. Så när vi var på hemväg, hade väl kört i ca 1 tim, kommer på att jag inte fick nått reserv CACIB kort 🙁 Har försökt komma in på Nkks hemsida men lyckas inte, får prova igen, för jag får maila dem och tala om vad jag glömt 😉 ”Nätet” fungerade inte när vi var i Norge heller, kanske är nått fel, överbelastning?

Vilken tur att Jenni & Jocke följde med, annars hade jag inte åkt. Vaknade inatt av en hemsk nack -och huvudvärk, straffet för att jag bar in Iko i förrgår + satt i bilen hela dagen igår. Fick i mig smärtstillande så de lugnade sig lite, men var inte kapabel att köra bil. Körförmågan blir inte den bästa med dessa piller 😉 Det är inte alls bra än, men bättre, alltid något 🙂

Smali trött av att ha varit på utställning och Iko av att ha varit utan storebror 🙂

Alla nöjda och glada med dagen, den firar jag med att fortsätta läsa min deckare 🙂

Här har jag krånglat, svurit, bytt varenda lampa på en advent stake. Ingenting händer 🙁 Ber gubben kika på den, han trycker på knappen och den lyser!!! Men va fan! Det har jag också gjort hur många gånger som helst!

Vilka vanedjur hundar är! De är ALLTID helt hysteriskt lyckliga när jag går upp på morgonen. När gubben gör likadant, då tittar de nästan inte på honom. De hör när jag vänder mig i sängen, husse skiter de i, förresten de ligger i hallen och ej i sovrummet + att tv rummet ligger emellan. Men en morgon för nån dag sedan så lånade gubben min väckarklocka. När han kommer upp så möter han 3 JÄTTELYCKLIGA hundar. Han berättade hur glade de var, höll på att riva hallen, som vanligt. Men blev såå besvikna när det inte var matte som kom, han fick tvinga ut dem på en morgonkiss 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *