Va gör man???

Delvis får jag skylla mig själv att inte den ”galopperande kameleonten” blivit minsta lilla aktiverad de sista dagarna, tiden har tyvärr inte funnits 🙁                        Men han är ju otroligt uppfinningsrik av sig själv, ”den lille vite fan” 🙂 Kärt barn har många namn 🙂

Han har nu lärt sig att öppna dörrar åt båda hållen, både in och ut, puh!!!                När jag kom hem från jobb och sjukhuset så gjorde jag som vanligt för att vara beredd när han kommer, dvs ha bilrutan nere så jag kan skrika, nej! så han inte hoppar över. Men idag kom han inte! Gick för att släppa lös hönsen, då kommer Iko i full galopp, sjöblöt! Han hade varit och simmat när han hörde bilen, därav att han inte kom på en gång.

Gäsper har varit på bushumör och det lockar självklart en valp 🙂

Först en simtur, sen flyga som en gasell över staketet för att jaga busig katt i ny plöjd åker. Då är endast huvudet vitt efter den ruschen 🙁

Men imorgon ska han bli trött förhoppningsvis, då ska han med när Linda & Fengur tävlar och det tar hela dagen 🙂 Smali blev så glad när jag packade in stolarna i bilen, men denna gång får det bli bebisens dag. Vad dåligt samvete jag får att inte ta med Smali också 🙁 Men de är bara nyttigt att dela på dem ibland 🙂

Gossarna mina 🙂

Ellen tyckte att hon och kycklingarna kunde sova ute inatt. När jag kom för att stänga till stallet och hönsgården förut,så låg hon mitt i gården med kycklingarna under sig och hade tagit kvällen 🙂 Jag fick inte in dem så det får väl stå öppet inatt. Hönsgården är stängd i varje fall 🙂

Tyvärr så har jag glömt gång efter gång att köpa blod, fast det står på notan, måtte va blind 🙁 Men iof så har inte tiden funnits till att lägga nått blodspår till Smali & Iko.

Är i stort sett ledig tom fredag kväll nästa vecka, bara en em med kurs på jobbet och läkarbesök + sjukhusbesöken förstås.Men kanske kunde vi hinna få till nått spår. Om inte för att ”rensa” min hjärna och hundarna får använda sina 🙂

Men som läget är för tillfället så får vi bara ta dagen som den kommer, så gott det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.