Vågar jag tro?

För än så länge verkar det som om jag hade sista febertoppen imorse 😉 Ropar nog inte Hej! Förrän imorgon, för säkerhetsskull 🙂 Hostan hänger fortfarande med, hostar så jag kräks, men då kommer ju det onda ut i varje fall 😉

Mina krafter tar snabbt slut och under veckan har hundarna samlat på sig massor. Så nått var jag tvungen att hitta på.

Det fick bli godissök runt huset.

Smali nöjer sig inte med det så vi fick komma på nått mer. Söka efter ”pinnen” i höladan.

Men först hälsade vi på SvenHarry. Hade hoppats på en fin bild när de sitter bredvid varandra. Glöm det med en busig kanin, som fick fart på sin gamla kompis 🙂 De här 2 är lika gamla och är uppväxta ihop, de haft så mycket kul ihop. Men sen blev Smali lite för stor, så jag har inte vågat låta dem busa på länge. Man kan få sig en liten föreställning om hur stor SH är i varje fall. Ingen dvärgkanin precis om man jämför med Smalis 45 kg 😉

Smali har fått korn på ”pinnen”.

Upphittad!

Sen blev det busigt, så det var nära att ”pinnen” hamnade bakom alla balar 🙂

Vet inte riktigt vad han sysslar med där och jag höll på att frysa fingrarna av mig. Sen när jag flyttat bilderna till datorn så upptäcker jag en sak. Titta på den raden med balar som Smali har frambenen på. Framför honom och 2 balar ner, så ser ni ”pinnen”, Han släppte den jämt när jag knäppte bilden 😉

Imorgon ska ”herrarna” få sin andra spruta mot rävskabb. Ska dit på drop in och hoppas de är snälla och sticker mina hundar snabbt. Även assistenter fick visst göra det. För sen har jag räkavvänjningskurs. Hoppas även att det inte är för kallt, eftersom de ska sitta i bilen ett tag.  Men då får väl jag gå tidigare 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *