Var bara tvungen!

Höll på att greja här hemma imorse och ”fick” syn på hur bedrövlig Zixten såg ut.

Släppte allt annat och började trimma honom.Tänkte att är han påbörjad då måste jag få fingrarna ur och ringa hans ordinarie trimmare 🙂

Efter 1,5 tim så ser han jämt bra ut, bara lite i ansiktet, ben och ”underredet” som ska fixas till och det gör jag nog själv ändå. Nacken gillar inte riktigt det här men, men, fin och glad blev han 🙂

Jag är en riktig hönsmamma, bokstavligt talat och även när det gäller barnen och de andra djuren.

Fick ett samtal från en trevlig kvinna som undrade om parning med Smali! Mammas lilla Mala! Då kom tankarna man hade när ungarna började prata om p-piller, är verkligen min lilla unge så stor 🙁

Min stora dröm har alltid varit att få en så bra hane att man kunde ”få” en avkomma av denna och nu när denna dag har kommit så får jag en liten chock 🙂  Tankarna kommer, kan han tillföra nått i aveln? Är han nog bra? Oj! vad mycket det är som snurrar. Och jag är helt novis inom detta område, begriper nada, men vet själv vad jag vill ha som valpköpare 🙂

Alltså så måste expertisen ringas, EvaLiz, tur att man har en bra uppfödare som man även har bra kontakt med 🙂 Och kompisen Christina, även hon uppfödare av andra raser och som är mycket bra på att plocka ner mig på jorden när jag skenar iväg 🙂

I alla fall så kom alla parter överens om att detta var bra, så nu är min ”lilla kille” av med oskulden och han skötte sig som en gentleman 🙂                                                 Om allt går enligt planerna så blir det dock ingen valp här nu. Har fullt upp med Zixten 3år, Smali 2år och Iko 6 1/2 mån. De ligger väldigt nära i ålder och de ”vita jävlarna” behöver i varje fall mycket stimulans, så det vore orättvist mot alla att ta hit en valp till och de andra i familjen skulle nog kasta ut mig 🙂

Mer om detta imorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.