Vart tog denna dag vägen?

Kom upp vid kl 8 imorse och lade upp en plan för dagen. Först ut med kuddar och täcken på vädring, sängkläder i maskin, för att sen torka ute och sen tillbaka i sängen. Vilken tork! Hann jämt få ut det så var det torrt 🙂

Tanken var att få undan lite hundhår, det har faktiskt minskat med den varan 😉 Och tassavtrycken skulle bort från golven. Ut på en långpromenad i det vackra vädret, ta en kaffe i solväggen. Sen köra Fia till tåget, handla, hämta hundmat och sen hem.

Upptäcker att kaffet är slut, inte en chans att jag klarar mig utan tills i eftermiddag. Så jag fick kasta om mina planer och handla först. Hår och tassavtryck fick jag bort och tänka sig! Det var inte alls så skitigt som jag trodde, behövde inte ens byta vatten 😉

Men oj vad klockan gick fort. Inte hann jag med nån promenad eller kaffe i solväggen 🙁

Bara att kasta sig iväg till stan så inte Fia missar tåget. Hämta hundmat åt mig, Linda och Maria, totalt 260 kg uppdelade i kartonger med 20 kg i varje. Självklart så gick bakdörren i baklås på bilen, eller vad den fått för sig. Den går inte att öppna i varje fall, förbannade skit! Hoppas den är ok på fredag då hundarna ska ha sin andra spruta för rävskabb, annars blir det problem!

Åker till Linda med hennes mat och på vägen funderar jag på hur Iko ska reagera? När jag svänger in på gården så kommer han & Blaze ut på trappan, hon har stängt för så de kan ligga där ute och må gott, men inte knalla iväg. Iko sätter sig bara och tittar, sen när han märker vem som kom då då börjar propellern gå 🙂 Ett vov hade han sagt, vore det hemma hos oss då hade vi verkligen blivit varse om att nån kom, men Blaze säger aldrig nånting och det lugnet smittar 🙂

Glad blev han, men inte sådär hysteriskt som det brukar vara, ett gott tecken på att han trivs 🙂 När jag for då ville han följa med, men det har han ju alltid gjort förr så det var inte nått konstigt. Men Linda ropade in honom och han följde med utan protester. Fick senare ett mms där han ligger helt utslagen och sover 🙂 Där ser han så mycket bilar, människor, hundar mm jämfört med här, vi bor längst in på vägen, så han kan inte ha stenkoll på allt 😉

Han mår som en prins ihop med sin ”nya” familj och jag träffar honom så ofta jag vill, kan det bli mer perfekt?

Kom hem fick i mig lite mat, så kom Maria från Säffle för att hämta mat. Men vi har hunnit med en massa prat och kaffe också 😉 Alltid lika trevligt 🙂

Räknade hönsen flera gånger i eftermiddag och fick dem bara till 16 stycken, 1 fattades, men det var olika som var borta varje gång jag räknade. Iof så springer de runt benen på mig hela tiden och alla vill ha uppmärksamhet, så det är inte så lätt 😉 Men alla satt på pinnen ikväll 🙂

Smali tror jag fick en knäpp när Maria kom 😉 Han har ju sin lilla egenhet för sig när det är nån han gillar, han ska gå emellan benen och helst lyfta upp dem med huvudet och ”prata”. Men han slog och hoppade, även Zixten, så hennes svarta jeans var inte svart om man säger så, när hon for hem 😉 Hon luktade också gott, löptik!!! Troja har börjat löpa 😉

Smali hoppar ALDRIG mer än på mig nån enstaka gång, när han är så där riktigt glad och busig, så jag vet inte vad det tog åt honom, knäppis 🙂

Snart en dusch och sen sussa gott i nyrena sänkläder som torkat ute, härligt 🙂 Imorgon hoppas jag på en mycket lugn dag, som ska bestå av kaffe i solväggen, ta upp hundskit och långpromenad, en lagom dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *