Vilket ledsamt dygn!

När Linda& Patrik kom hem till sig igår kväll, så satt det en liten kattunge, som jag förstod, utanför stallet. De provade att mata den, men det gick inte. De tog bort den. Det var en vildkatta som har kättat i höladan.

Christinas Lapska vallhund Tabasco, har varit försvunnen i många timmar. Inte så länge sen de flyttade, så han är ju inte riktigt ”hemma” i de trakterna än och var ska man börja att leta?

En av Sveriges vinstrikaste eller han kanske var den vinstrikaste Vita herdehunds hanen, har somnat in. Så tråkigt! Man känner verkligen med ägaren, kan ju själv tänka sig in i den känslan 🙁

Hoppas de är med i många, många år än, Zixten, Smali & Iko. Fast de är mycket billiga ibland 😉

Tog med mig de vita dårarna för att se om jag hittade nån kantarell. Och av en ren ”stöms”, så såg jag en ”guld gruva” av svampar 🙂 Gult överallt och INGEN har sett det förut, det ska förbli en hemlis var jag hittade dem. Har varit lite för glappkäftad förut, tyvärr 😉

Tog minst 25 kort på hundarna och ALLA, utom 1 såg likadana ut. Grön skog och 2 vita streck 🙁 Har använt mobilen på slutet och den tar verkligen kanon bilder, när dårarna är skapligt stilla 😉 Är sugen på en systemkamera,men jag klarar inte bära med mig den, nacken tar för mycket stryk 🙁  Men lillebror hade en idè om en kamera som är något mitt emellan. Pappa har nått sånt, får fråga om jag kan få låna den några dagar och prova om den passar mig.

Men kantarellerna och plåten rör sig inte, så de fastnade på bild 🙂 Nu är det bara att försöka få tid att rensa dem 😉

Och hockey Sverige har sorg idag, Stefan Liv har omkommit i en flygolycka i Ryssland, 44 av 47 dog. Stackars anhöriga 🙂

Imorgon efter jobbet ska jag och prova ut nya glasögon, de jag har tål jag inte tyvärr 🙁  Har nickelallergi och när jag köpte mina sista glasögon så hade jag inte en tanke på det. Och nu sitter jag här med glasögon som är fulla i allergi testat, genomskinligt nagellack, tejp mm, så jag inte ska få öppna, variga sår. Men när det dök upp vattenblåsor, ja! då får det vara nog 😉

Men herregud! Vilket dystert inlägg 🙁 Hoppas att nästa dygn blir roligare. Jobba ska jag i varje fall göra och det är kul 😉 Och till helgen ska jag få träffa Smalis son Ofsi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.