Äntligen en diagnos!

Det finns hopp för tanten och jag hade rätt! Har varit hos reumatologen och det var Psoriasisartriten som blossat upp rejält! Vilket ger bla inflammationer i leder, senor och muskelfästen. Ibland tror man att man är inbillningssjuk, känner sig riktigt less och deppad. Allt man vill göra och inte klarar av!

Uppföljningsprovet av Borrelian har inte blivit taget, men är nu gjort och får svar om ca 2-3 v. Fram tills dess så ska jag fundera på lite olika behandlingar som jag blivit erbjuden. Nu på en gång byttes en medicin ut mot en annan antiinflammatorisk/smärtstillande, hoppas den funkar bättre. Ska kolla vad en sjukgymnast kan hjälpa mig med. Vore ju kanon om det hjälpte 🙂

Fick med info om en medicin som kunde ge biverkningar, men de var inte så vanliga och den tog även bort psoriasisutslagen. Lät ju toppen 🙂 Men så läste jag igenom infon när jag kom hem och googlade, cellgift!

Självklart vill jag inte ha ont och jag brukar sällan få biverkningar av mediciner. Men detta får jag fundera många gånger till! Det är ju små doser men ändå!

Men på tisdag börjar jag äntligen jobba efter 2 mån 😀 Frågade läkaren om han tyckte det var ok? Testa blev svaret 🙂

DSC07167

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *