Blir så himla glad!

Igår testade jag kroppen! Trädgården såg för jäklig ut! Har inte orkat gå med trimmern, så det var tjockt med gräs runt rabatter, buskar och träd. Det som normalt tar några timmar, tog en hel dag, men jag gjorde det 🙂 Bosse fick undan gräset nere vid sjön på kvällen, så nu är det ordning igen.

Fuskade ifjol med att rensa den stora rabatten längs verandan, den får vi hjälpas åt med nån helg. Inte så lätt att ha ordning på den när hundarna genar igenom den när de leker ta fatt 😉

Och imorse vaknade jag för första gången utan att ha världens värk 😀 Inga problem att få på sig kläderna, ge hundarna mat osv. Det måste ha vänt! Ont har jag, men det är jag van sen 20 år tillbaka, men inte denna sjukt jobbiga ”influensavärk” som flyttar sig hela tiden. Jag t o m glömde ta mina smärtstillande piller 🙂

DSC06969

Vi avslutade kvällen vid sjön där denna lilla krabat höll oss sällskap 🙂

DSC07020

Eazy välter nät, badar och äter vass som vanligt varvat med simturer 😉

DSC07011

Hm! Undrar om han tänkt ta sig en båttur!

DSC07003

En ägnar sig åt att blåsa bubblor och försöka ta dom…

DSC07064-001

Den andra sover gott <3

DSC07077

DSC07104-001

Bus som vanligt!

DSC07037

Mina fina pojkar 🙂

DSC07087

Äppelblom! Hoppas vi får äpplen i år, ifjol blåste alla blom/kart bort!

DSC07136-001

DSC07121

Vackert igår kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *