Begriper inte!

Men vart i hela friden tar åren vägen? Igår firade vi Jenni, hon har blivit hela 20 år 🙂 Bara en tonåring utav fyra kvar. Att jag har så stora ungar är obegripligt, för så gammal känner jag mig inte 😉

Och på fredag tar hon sitt pick & pack och flyttar till norra Värmland. Kompisar och Jocke drar 🙂 Och sen blir det förhoppningsvis kortare resväg till jobbet, hon jobbar som skogsmaskinförare och jobbar över hela länet, även utanför, så det blir mycket ”åka” 😉

En kompis till Jenni gjorde tårtorna!

Fredrika är såå duktig, tycker hon ska ”sadla om” och bli konditor 🙂

Det gick i ett igår med kalas och så. Mamma orkade också komma 🙂 Senast hon och Svennis var här var i november, så det är längesen. Hundarna är fortfarande trötta efter kalaset 😉

Brukar inte vara speciellt intresserad av Melodifestivalen, men i år har vi röstat så vi blir väl ruinerade, men det var det värt 🙂 JIPPII!!! Top Cats gick till final! För det första så gillar jag musiken, sen måste man heja på släkten, jag och Fredrik är tremänningar.

När jag kom ut imorse och kände vad isandes kallt det blåste, lovade jag mig själv att vara riktigt lat. Nu fungerar ju inte jag på det viset! Så det tog inte länge innan jag höll på att krypa ur skinnet pga rastlöshet 😉 Jag har städat 4 garderober och kan lugnt påstå att det var på tiden 🙂 Har slängt så mycket skor och kläder som aldrig kommer att användas. Sen kollade jag igenom ”medicinskåpet”. OJoj! Mycket gammalt som fick stoppas undan, får ta med det till apoteket nån dag. Resultatet blev 4 svarta sopsäckar, 2 mindre + 1 plastkasse. Tänk vad med plats vi fick nu 🙂 Gubben eldar förfullt och jag råkade visst slänga med nån sprayburk, för jädrar vad det small nyss 🙂 Gubben var på behörigt avstånd 😉

Har snott en bild från Nicole på Tila. Så fin med sina rosetter, som hon fick på sista utställningen. Och vilken bra kritik 🙂 Där gjorde Aisha & Smali ett bra jobb 😉

Rösten lyser fortfarande med sin frånvaro, det är såå tröttsamt 🙁 Och det känns som om jag har en förkylning på G IGEN!!! småvärker i bihålorna, lite tätt i näsan och ont i halsen. Så det är bara att ringa vårdcentralen imorgon igen, lika jobbigt varje gång att göra sig förstådd. Jag som var så inställd på att börja jobba igen, längtar verkligen efter att få göra det. Saknar jobbarkompisar, jobbet och vårdtagarna/brukarna 🙂

Jocke har åkt hem och var snäll och körde Fia och hennes kompis till Sunne. Nu blev det tyst i huset, 3 ungar mindre.

Man får skratta gott åt ”ungarna”. Igår satt hela högen runt köksbordet och det var högt i tak. Det var mina 4, Henke, Linda, Jenni och Fia. Sen har Fia haft sin kompis Frida här under helgen, Jocke har varit hos Jenni och Patrik bor ihop med Linda. Va de skrattar 🙂 De har så himla kul ihop! De yngsta är ca 17år och äldsta ca 30 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *