Börjar tro på det!

Det blev ett märkligt ljus när det klarnade upp igår kväll!

DSC03907

Tyvärr syns det inte så bra på bild!

Jag är en ”utemänniska”, men ibland måste man ta ett ryck inomhus också 😉 Så idag har det bla blivit tvätt och städ!

Pysslat om mina blommor både inne och ute! Det syns på hängpetuniorna att det drar sig mot höst! Går lätt i frö och blir blekare i bladen!

DSC03930

DSC03927-002

Men mina Mårbackapelargoner som var glesa, små och nerklippta i våras trivs förträffligt på verandan 🙂 Stamfuchsiorna som jag övervintrade och trodde de dött är också frodiga och blommar.

Nu är jag inne på 4:e veckan med cellgift för psoriasisartriten och jag tror banne mig att det hjälper 😀 Tar mig ur sängen, klarar ge hundarna mat, öppna mjölken, få på kläderna, lyfta kaffekokaren osv på morgonen utan att det gör jäkligt ont.

Biverkningar i form av magont har jag haft, men sista dygnet ingenting 🙂 Eftersom jag har en rejäl kalufs så hade det inte gjort nått med lite håravfall! Men jag tror nästan jag ”fäller” mindre än vanligt 😉

Jag har försökt minska ner medicineringen ett tag, men det har blivit bakslag med en gång 🙁 Nu har jag tagit bort Panodilen sen några dagar tillbaka och hoppas snart våga ta bort även Orudis Retard! Måste vara långledig för att göra det, ifall att det blir bakslag igen. Vill inte sjukskriva mig!

Ser fram emot att ha mindre ont, så kanske bla träningslusten kommer tillbaka.  Den är obefintlig sen en lång tid tillbaka, bara Spår och Uppletande som är kul.

Tror inte det är negativt med ”semester” för Eazy, snarare tvärtom, då våren var riktigt intensiv.

DSC03917

De är bra söta de här två <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *