Så var de igång igen!

Mina hundar tål inte att jag är borta! I stort sett alla hundar genom åren har varit extrema mattegrisar. Vår sista Schäfer tyckte det var ren misshandel när inte jag var i närheten. Han matvägrade! Ni tänka er hur stackarn såg ut efter jag varit bortrest 1 v 🙁 Man tror ju inte att en frisk hund ska svälta ihjäl! Jag åkte aldrig mer bort så länge igen.

Han tog spåren efter mig direkt! Spelar ingen roll om jag gått eller åkt bil, han fixade det! När jag jobbade kväll, det verkar jobbigast med de arbetspassen, då gick han inte att ha inomhus. Han vankade oroligt hela tiden.

Så när jag kom hem så låg han ute på gårdsplanen med nosen vänd mor vägen och väntade. I ur och skur! När det snöat så var det en vit snöhög som reste sig upp.

FenomenalFling03_small

Det är en ära att få så mycket kärlek av en hund, men vad jobbigt för hunden att vara såå beroende av en enda person. Han var mycket speciell <3

DSC00532

Smali skulle jag kunna skriva en hel bok om! Vad hittade han inte på 😉

Och nu har vi Mayo & Eazy! Till slut fick vi stopp på Mayos hoppande ur hundgården genom att sätta konsoler med brädor på insidan. Tyvärr har vi inte möjligheter att stängsla in 4000 m2 med minst 2 m högt stängsel och konsoler på insidan. Så de hoppar fint över staketet 😉

DSC07751

Även dessa 2 är oroliga och slår sig inte till ro när jag är borta! Men de äter i varje fall 😀 Tyvärr har de satt i system att rymma så fort jag inte är hemma och det går fort 🙁

Varje kvällspass så gruvar jag mig för att titta i mobilen. För väldigt ofta är det meddelande och missade samtal om hundar på äventyr. Ringer Bosse så han får ropa hem dom, oftast så ligger redan Mayo på trappan helt oskyldig och Eazy sitter utanför grinden. Peppar, peppar så har de oftast bara sprungit över åkrarna, ut på vägen och sen hem igen.

Typiska meddelande är typ – Du jobbar ikväll förstår jag! Såg hundarna förut!

Igår var det första arbetspasset efter semestern och direkt passade de på! Så hädanefter får de komma ut och få mat, kissa och sen hundgården igen tills jag kommer hem. För inne vill de inte vara!

De måste ju slita ont när de är så mattefixerade! Och när jag kommer hem är de sjövilda, sen slocknar de och sover som stockar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *