Då var första…

Veckan gjord efter semestern. Kan ju inte påstå att det var en mjuk start, men kul när det är mycket att göra. Avskyr när det är för lugnt, men nu är det skönt med ledig helg 🙂

Igår eftermiddag innan jag for till jobbet så ”kastade” jag och Iko oss i sjön. Eller snarare Iko gjorde det, jag kör ”kärring doppet” som innebär att jag går sakta ner i vattnet, blir mer pinad då. Det är sport det 😉                                                                       Vi tog oss en simtur, nästan över sjön för att plocka näckrosor till Fia som hon skulle fota. Vi tog varsin så det skulle bli rättvist 🙂

Så här ”färggrant” har vi det på kvällarna.

Smali måste sakna sin matte otroligt mycket när jag jobbar. Han utdelar nästintill inga pussar och de få gånger det händer, då är det jag som får den stora äran och då är det en snabbpuss. Han är mer att visa med hela kroppen och för ett fruktansvärt väsen. Men idag när jag kom hem då blev jag nästan sjöblöt av dem 🙂 Det är annars Iko som är mycket givmild med dem till dom han tycker om och det är de flesta 🙂

Iko har inte varit så matglad sista veckan, men nu är han nästan som vanligt.

Men Smali däremot är ”döende” jämt. Snälla maten kom till mig!

Nu då matte kan jag väl få kolla om det är nånting kvar 🙂

Jag har nu anmält Smali till Svensk Vinnare-11 i Norrköping och jag gör det på vinst och förlust! Har ingen aning om min nacke klarar av det hela eller om jag får semester. Men hoppet är ju det sista som försvinner och skiter det sig, då är jag några 100-lappar fattigare, det överlever jag 🙂

Om man ser på bilden, så syns det tydligt vilka som har koll på matte 🙂

HERREGUD!!! Vad är det som händer knappt 15 mil ifrån oss i Oslo? Det känns ju som om det vore på ”hemmaplan”. Stackars människor!!!                      Nu ska jag bänka mig framför teven.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.