Tråkigt!

Den ena gula kycklingen har inte riktigt hängt med de andra, ramlar på rygg ibland osv.Kollade igenom den imorse och den var skitig i rumpan. In för lite rumptvätt och sen fram med hårfönen för att torka den.

Henke fick hålla i medan jag tog tog hand om rumpan. Nu i em så låg den tyvärr död 🙁 Men vi gjorde vad vi kunde för att hjälpa den.

Efter att ha varit veterinär så var det dags att agera läkare. Fia har ganska nyligen gjort fler hål i öronen och nu bytt örhänge. Problemet var att hon satte i en lite pärla och under natten hade den ”vandrat” in i hålet. Aj! Va ont!         Det var bara att ta i och dra, klart 😉 Men den skitungen talade om att jag pinade henne, jag satte inte dit örhänget, så det är självvållat 🙂

Biljetterna till Arvika Hamnfest är fixade, så nu kan vi åka och ”rocka loss” till The Baseballs 🙂

Det är ju typisk! Har 2 uppsättningar liggandes med solarplexius skivor, men de passar inte till min bil. Så idag kom de nya.

Före!

Efter ca 10 – 15 min 🙂 Henke och jag fixade dit dem, men vi hade ju aldrig klarat det utan våra hjälpredor.Ett gäng med höns och Iko 😉                           Nu blir det svalt och skönt i bilen igen.

Har tränat lite lydnad och uppletande med hundarna. Började med Smali och Henke fick vara barnvakt så inte Iko skulle lägga sig i.

Det var ju lättare sagt än gjort, Iko slet sig och hoppade över staketet.

Smali är en målmedveten kille, så att leta pinnar med en galen lillebror i släptåg fixade han galant 🙂

Att få en övertaggad Iko att sitta ”fot” gick bara han fick en muta 🙂

Däremot att sitta kvar var hur enkelt som helst.

Duktig kille! Han är ju för rolig, på ett av ”utskicken” så tvär vände han och började nosa. Vad sysslar han med? Då hade jag tappat 2 godisar, de åt han upp och sen plockade sprang han och nosade upp pinnen. Tänka sig! Han är karl och kan göra flera saker samtidigt 🙂

Nu ska snart grillen tändas, är så hungrig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.