Begriper inte!

För andra gången på minst 20 år har jag försovit mig. Första gången var på julafton för många år sedan. Det var bara att dra ner tomteluvan och slänga sig iväg till jobbet 😉 Imorse låg jag vaken och väntade på att alarmet skulle dra igång. Till slut så tittade jag vad mycket klockan var, 6:45, FAAN! Då brukar jag redan sitta i bilen på väg till jobbet. Har 10-15 min resväg och börjar oftast kl 7:30, men jag vill ha god tid på mig så jag brukar vara där vid 7-tiden.                         Men efter att ha talat om för gubben att han fick fixa djuren och ge honom alla direktiv, så var jag på jobbet ca 7:10.

Jag kommer inte riktigt överens med alarmet på nya mobilen. Men snart begriper väl en idiot som mig hur det funkar också 😉

När jag släppte ut hundarna då sitter ett gäng hönor utanför grinden, glömde stänga åt dem igår kväll. Vilken tur att de inte haft påhälsning av räv eller annat.

Fullt upp har det varit på jobbet, ingen rast och övertid blev det. Men det så det ska vara, då är det kul 🙂

Den här lilla godingen träffade jag idag, så sööt 🙂

När jag kom hem så blev det lite mat, det har varit mycket sparsamt av den varan idag, men nu är blodsockret på topp igen 😉

Sen har jag försökt städa åt hönsen.

Det går inte lätt precis med höns i skottkärran och skyffeln 🙂 De har hela gården att vara på, men det är mycket roligare att vara med matte.

Till slut orkade inte Iko hålla sig utan han kom också 🙂

När jag hade städat klart kom gubben hem från  tävlingen och var nöjd med resultatet och framför allt för att han haft mycket roligt under tiden med trevligt sällskap 😉

Ransäter blir nog inställd för våran del tyvärr 🙁 Smali ser för bedrövlig ut, inte en chans att han ska hinna få en liten gnutta päls tills utställningen.                     Han var bedrövlig ifjol också, men han var unghund, så jag visste inte riktigt hur han skulle fälla i år. Nu vet jag! Naken är han! Så nästa år måste jag komma ihåg att han ska absolut inte anmälas till Ransäter. Typiskt när det är den utställning som ligger närmast oss.

Men nästa år får vi åka dit och heja på Smali bebisar istället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.