Regnet det bara öser ner…

Och jag har börjat jobba 🙂

Vad härligt det är att ha ett jobb där människor uppskattar en. På varje ställe jag kommit till idag så var det bara; vad jag saknat dig! Äntligen är du tillbaka! Har det blivit några valpar än? Har kycklingarna kläckts? osv. Många kramar blev det, bättre kan det ju nästan inte bli 🙂 Och det bästa av allt, jag tycker likadant 🙂 Det finns mycket att prata om med mina ”vårdtagare” efter 4v, tänk vad man saknat dem och även jobbarkompisarna. Fast jag har bara än så länge träffat 2 av dem, halva styrkan gick på semester idag och sen har vi kanonvikarier som vanligt. Vi är väldigt bortskämda med det i min hemvårdsgrupp 🙂

Gotlandsresan är betald, även stugan, så nu är det ingen återvändo 😉

Smali var totalt vrickad när jag kom hem från jobbet, har inte varit borta så länge från honom på 4v. Han körde in huvudet mellan benen, ja vet! det låter illa 😉 Men han gör så när han är glad och lyfter mig, sen hoppar han upp, som han sällan gör annars och skriker 🙂 När den häftiga hälsningen är klar, ja då kommer Iko, lika vrickad han 🙂 Zixten når som tur är inte så högt 😉                         Man skulle tro att man varit borta i flera år.                                                                              Men de har varit med mig vart jag än varit, i stort sett hela semestern, så det var nog hemskt med ca 7 tim bortvaro.

Kolla in denna vackra kille! Hans namn är Rolling Dog’s Jesse James 🙂           Aisha & Smalis ”lilla” son som kommer att flytta till Carro, Per & Ilex. Lite kul är det, för som jag har fattat så är det 3 av barnen som blir värmlänningar 🙂

Jag har märkt vad bortskämd jag varit med den sociala träningen av valpar förr när 4 ungarna var ”små”. Då var det småungar som var här dygnet runt och ”härjade”, golfträningar/tävlingar, hästträningar/tävlingar osv. Hundarna hängde med på ALLT. Men med denna generation av hundar, så har det inte blivit som förut, ungarna är ju mer eller mindre utflugna.

Så nu får grannens barnbarn vara ”stand in”. Smali är helkär i Ida, hon kan ju verkligen det här med att pilla & kela 🙂 Zixten blir kär i alla som ser honom, annars ser han till att de gör det. Iko är mer svårflörtad av ”nån” orsak, men idag fick de godis av Ida & Gustav, det blev en ”hit” 🙂

Det tyckte även hönsen som blev mutade så barnen kunde få kela med kycklingarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.