Dagen efter!

Har inte gjort annat än att gäspa idag! Natt till fredag så satt jag och gubben ute och filosoferade länge! Vi såg både solnedgång och uppgång! Väldigt vackert 🙂 Klockan var runt 3 när jag tittade sista gången!

Nu tar ju inte Smali hänsyn till att jag varit uppe länge, så många timmars sömn blev det inte 😉

Mamma & Sven-Erik var här och åt sill, potatis och sen jordgubbar! Linda & Patrik brukar göra det också varje år, men i år blev det inställt!

Ringde henne på förmiddagen och undrade om de kunde ta med Henke upp som också skulle hit? Men de skulle äta hemma och komma senare. Inget konstigt alls, eftersom de skulle sova över och hästar ska nattas osv innan de kom. Henke väntade också till senare för att kunna åka med dom, så jag slapp åka 7 mil för hämtning.

Mamma ville träffa Jossan och hade hoppats på att de skulle vara här, men ringde Linda och undrade om de kunde svänga förbi dem på hemvägen. Då huxflux skulle de till stan och handla, hälsa på några kompisar i Brunskog. Lite märkligt lät det, men, men, de får ju göra som de vill.

Några timmar senare så dyker de upp, Henke, Linda,Patrik, Jossan & Blaze. Och de var riktigt uppsnofsade i vit klänning, svarta byxor och vit skjorta. Det är inte likt dem 😉

1002744_10200209087896857_1458135647_n

De hade gift sig hemma på Åsen 🙂

IMG_0230

Det blev ett väldigt grattande och korttagning! Sen var de snabba att komma i andra kläder, haha 😉

Mamma & Sven-Erik for hem och nästa gäng kom! Eva-Lena, Thomas & Malin. Vi grillade sen åkte Jenni och jobbade och kusin Malin for på fest 🙂

Årets kubb blev inställt pga regn. Men vi hade trevligt som vanligt 🙂 Vi ”gamlingar” höll ut längst, klockan var ca 1.30 när vi gick och lade oss.

Var övertygad om att inte Blaze kunde släppa Linda & Patrik, så döm om min förvåning när han föredrog att vara ute hos oss på verandan och sen gick och lade sig i köket.

Vaknade tidigt av en pratglad Jossan och en lika pratglad Smali! Föredrar att vakna av den förstnämndas pladder 😉 Bara att gå upp så det blir tyst på Smali!

Familjen Sundberg åkte hem på förmiddagen och de körde hem Henke. Tog några timmar, så var Linda & Blaze tillbaka för att hämta lite grejer de glömt.

IMG_0232

Alla fyra hundarna var helt slut efter midsommarfirandet! Igår höll de till i sjön ihop med Jenni, sen kom det folk och vi var uppe länge. Smali, Blaze, Zixten & Mayo 🙂

IMG_0222

Vi har fått nya sommargrannar 🙂

IMG_0220

Mayo hade fullt upp med att studera dessa igår! I timtal stod/satt han i hundgården och bara tittade 🙂 Nån dag under veckan ska vi gå och hälsa på dem!

IMG_0231

Mayo har varit helt ”poff” idag 😉

I eftermiddags orkade jag inte vara uppe längre, så jag gjorde Immy sällskap i sängen. Det var inte speciellt rogivande, men jag fick vila nacken ett tag ivf. Smali är en fruktansvärd mattegris och att jag går och lägger mig dagtid var en en fruktansvärd upplevelse för honom! Gubben stod inte ut med hans ”oro” och tjat, så han blev insläppt till mig. En överlycklig vovve dundrar in, lägger sig och suckar djupt 😉 Men det tog inte länge, så var Mayo utanför sovrumsdörren och då var det igång igen, suck!

Smali har tjatat och höll på att driva mig till vansinne. Han tyckte att han vilat nog mycket. Så det fick bli uppletande av apportpinnar i skogen och ett lydnadspass. Vi mötte Ida som var ute och red ena ponnyn, Smali tyckte det var en märklig varelse! Han är uppväxt med hästar, men han har aldrig sett en så liten förut 🙂

Mayo fick även han göra samma saker, fast jag gömde hans boll i skogen. Båda nöjda och matte nöjd över deras prestation 🙂

Ikväll ska Axelsson ta kvällen tidigt så jag blir ”normal” igen 😉

Önskar de nygifta ett långt och lyckligt liv! Detta var jättekul 🙂 Och ta det lugnt på Gunnevi ikväll 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *