Dum som en höna…

Det stämmer inte alls, inte här i varje fall. Hönsen är instängda i hönsgården när jag är borta, vilket inte är populärt 🙂 När jag kommer hem så står de och hoppar vid dörren av förväntning att de ska släppas ut. Och jag har märkt att de måste känna igen ljudet av min bil.                                                                                                             Igår fick jag det bevisat, gubben hade min bil en sväng. Hönsen reagerade före mig att det kom nån, de sprang och mötte honom så fort benen bar.Och vilket tjatter, det var som om de skrek i kör – nu kommer hon 🙂                                                Andra bilar bryr de sig inte om, kommer det nån och de är i närheten så måste de ju kolla vem det var, men inte annars.

Det är otroligt mycket pollen och det märks väl, jag är tätt och hostar som en idiot varje natt. Iko har ju fulla pälsen så han skulle inte ligga i sovrummet. Har provat en gång att han fick ligga hos de andra, men mitt i natten kom han på att han skulle till matte. Man skulle kunna tro det var krig här, vilket väsen, för han han bryr sig inte om att det hänger kompostgrindar i dörröppningen. Nejdå! Det forcerar han och en lycklig jycke sitter och kollar på mig innan jag hinner upp och se efter vad som händer.                                                                                                            Men inatt sov han sött med de andra och jag har nästan inte hostat nånting 🙂

Idag har jag och gubben 30 års jubileum, begriper inte vart de åren tagit vägen. Tänka sig att vi har hängt ihop sen jag var 14 år och han 17 år och 4 härliga ungar har vi fått 🙂

Jag får se vad som händer under dagen, ska försöka ta den som den kommer 🙂 Men sjukhus besök blir det och jag skulle behöva vända jorden i rabatterna och rensa, vi får se.

Måste hålla tummarna för Christina som är på utställning med Sereda (Borzoi) och Fia (Corgi) idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *