En bra dag i bilder!

När jag fyllde år i vintras, så fick jag ett presentkort av mina jobbarkompisar! Det har jag utnyttjat nu och köpt 2 hortensior som planterades idag 🙂 Jag hoppas de ska trivas lika bra som äppelträdet som jag fick på samma vis för 10 år sedan. Tycker det är kul att ha nått som växer i många år som minne 🙂

I år verkar allt trivas, växer som bara den 😀 Ska försöka övervintra lejongapsrankan och bägarrankan. Nästa år ska jag försöka så lejongapsrankor i blå toner 🙂

Några av mina matgäster! Det ”regnar” fåglar ur asken! Helt otroligt vad många de är! Här är bla en av ”mina” hackspettsungar 🙂

Idag lyckades vi äntligen smyga oss ifrån katterna! Det blev en lång härlig skogspromenad, där vi även inspekterade en ny väg. Det var balansträning för både hundar och matte 😉 Vägen tog slut, men en stig genom en massa ljung fortsatte. Men när vi kom till en vägg av sly, då var det dags att vända!

Mina fina pojkar <3 Eazy ser nästan ut som om han är inklippt i bilden när han ligger på den ljusa stenen 🙂 Nej! Jag varken har eller kan Photoshop, för avancerat för mig 😉

Satt nere vid sjön och filosoferade! Gänget var med som vanligt! Att inte Hilma hamnade i vattnet är ett under! Som hon har jagat trollsländor, haha 🙂 Båten inspekterades av Immy och Hilma! En del möbler bar jag in för vintern! Mayo låg under sitt äppelträd och slappade…

Eazy somnade på bryggan!

Det har varit en riktig ”må bra dag”! Lugnt, tyst, lång skogspromenad med hundarna, grejat i trädgården, studerat fågellivet vid fröautomaterna, filosoferat vid bryggan ihop med Eazy, Mayo, Immy & Hilma. Och avslutar dagen på verandan ihop med gubbe, djur, lite vin och en bra bok. Jäklar vad bra jag har det 😀

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.