Hann det ena, men inte det andra!

Satt på trappen och drack kaffe, funderade på vart dagens promenad skulle gå! Då kom Immy med en stor, fet sork! Perfekt!!! Efter den måltiden borde hon vara bra mätt och slö 🙂 Hilma såg jag inte skymten av!

Gjorde mig snabbt i ordning för en riktigt lång promenad utan katter! Hann knappt gå av gårdsplanen innan Immy kommer springandes ikapp oss! SUCK!!! Det fick bli en kattpromenad, dvs enbart i skogen. Hade tänkt gå en bit på en grusväg och gå i nästa skog, men vågade inte om det mot all förmodan skulle komma en bil eller liknande och skrämma henne.

Mina fina <3

Eftersom kroppen krånglar idag, så behövde promenaden gås där det är lite jävlig terräng 😉 Och så blev det! Genom ett gammalt hygge med mycket sly, genom nästa hygge, sen tjockt med blåbär/lingonris, men vi började och avslutade i skogen 🙂

Immy var såå seg och ”pratade” konstant! Hennes bror Gäsper var en snacksalig typ, var bara tyst när han uträttade sina behov på promenaderna 😉 Om hon inte slukat sorken innan vi gick, så hade vi troligen fått ett bra tempo.

Hon hittade ”minsta” stenen att vila på när vi tog en paus, haha 🙂 Knappt hon syns på toppen!

Stannade till för vatten och bad! Medans hundarna grejade med det, Immy vilade sig, så satt jag och njöt av lommarna 🙂 De har inte flyttat än i varje fall!

Hm! Det kom med en väldigt märklig ”svamp” på bilden 😉

Eazy rotar i allt som vanligt! Tur att det inte satt en spindel i nätet!

Vi hann inte undan Immy, men vi klarade oss från regnet! Det började jämt när vi kom hem 🙂

Fick fint besök förut 😀 Fick smygfota genom fönstret!

Promenaden gjorde gott, så nu klarar jag sitta ett tag och läsa deckare med ett glas vin ( ledig tills på måndag) och invänta mörkret! Då ska de nya lysande ”halsbanden” få testas av Eazy & Mayo 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *