En dag för tidigt!

Idag fyller Eazy 3 år! Min lilla chokladbruna pärla <3 Och han är verkligen min! Som igår kväll så hade han varit ute en sväng och gubben släpper in honom. Han kommer i full galopp och kastar sig upp i soffan intill mig. Så ropar gubben på honom, han skulle ta av honom LED halsbandet! Eazy tror som vanligt när nån ropar på honom att de ska ”röva” bort honom från matte, haha 🙂 Trycker sig hårt intill och totalvägrar komma.

Igår eftermiddag när hundarna ska få mat så sätter de sig i vanlig ordning och väntar på mitt varsågod! Eftersom jag stod i egna tankar, så märkte jag inte att de snabbt bytte plats! Vanligtvis så brukar de vänta tills jag gjort rätt, men nu passade Eazy på att få en nästan dubbelt så stor portion mot vad han ska ha. Inte konstigt att han lade av världens rap, haha 😉 Jaja! Mayo fick påfyllt och Eazy fick ta det som en tidig present.

Dagen började med frukost toppad med kycklingfilé och skinkost innan jag for till jobbet.

När jag kom hem så kom katterna på tvären i full galopp = mycket busiga 😉 Lika bra att ta promenaden på en gång! Det var fullt ös!

Kort paus för att hämta andan!

Hundarna tar sig ett dopp, katterna hoppar på stenar och leker med vattnet 🙂

När hundarna badat klart, så ställer de sig på var sida om Immy och skakar sig! Det var inte populärt, så hon hoppade över älven, haha 🙂

Hilma tar sats och följer efter! Det sista jag såg av dom på en stund, var att de jagade varandra och klättrade i träd 😉

Plockade lite godsaker åt kaninerna! Prickelina gillade gran 🙂

Titta!!! Fröna gror från Röd Rudbeckia och börjar titta fram i växthuset 😀

Mycket spring i benen!

Mina fina pojkar 🙂 Mayo ville likna en Dalmatiner, men med små prickar! SUCK!!! Han klarar helt enkelt inte att hålla sig ren 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *