En intensiv dag…

Som började kl 5:20, full rulle på jobbet, det gillar jag, det är så tråkigt när det blir för lugnt 🙂 Hem, få i mig lite mat, sen till veterinären för Ikos 2:a rabiesvacc. Önskar att jag haft med mig kameran dit. Har då aldrig sett en så snygg Grand Danois förut, han var ”tiger orange” och tigrerad 🙂

Iko ”boffade” lite när vi kom in i i väntrummet, inte konstigt alls med 8 hundar som ”kommenterar” att han kom in. Efter att ha kollat in läget så lade han sig och sov bredvid mig, duktig kille 🙂 Och det var särskilt en hund som var hur stressad som helst, vilket liv den förde, då önskade jag att jag  haft öronproppar.

Kommer in och ska få sprutan, vad gör Iko? Jo! Lägger sig på undersökningsbordet och studerar omgivningen, cool kille 🙂

Men nu sover han gott, jobbigt att vara i stan 🙂

Imorgon ska jag försöka hinna träna Smali och clicker träningen med Iko gick jättebra. Nu ska vi träna in en target på Iko dvs han ska tex markera en pinne, ett märke, min hand, får prova det också imorgon för nu är jag ledig ända fram till måndag em, härligt 🙂

Undrar om hundarna fått nån bacill? Iko kräktes i söndags och efter det varit endast vrålhungrig eller skiter i maten. Idag är det Smali som kräkts och han var även dålig i magen, Zixten matvägrar också, men Zixten har dagar som han inte vill äta. Har också en idè om att de kan ha ätit näbbmöss för katterna har tagit många de sista dagarna och jag har säkert plockat 7-8 st från hundarna. De brukar lämna dem utanför staketet men inte nu 🙁

Behövs inte så mycket för att man ska bli glad, kolla in mitt första gröna ägg. Tilde har varit så duktig och lagt det, nu börjar nog snart de andra unghönorna värpa också och till sommaren så hoppas jag på kycklingar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.