Matte är snabb som en kobra…

Iko var med ner till stallet och han brukar inte bry sig nämnvärt om hönsen.Men idag trängde han in en höna i ett hörn så hon fick panik. Innan Iko hann fatta vad som hände så fick jag tag på honom och röt nej! Herregud! va snabb matte kan vara.

Och som synes så fungerade det bra 🙂 Hönsen har vågat sig ut i vårsolen och var faktiskt ute i snön, det har varit äckligt förr.

Iko var på fel sida om staketet och när jag ropade så var det panik att komma 🙂

Ett 55 cm högt staket stoppar inte denna valp, hoppas det blir jävligare för honom när snön smält för då blir det i varje fall 80 cm + rep. Men det här bådar inte gott för framtiden 🙁

Bröderna bus.

Det är synd om Zixten som inte får vara med.

Blev nog för mycket för nacken igår, så det fick bli bus på sjön istället för träning. Iko har jag ”klickat” lite.

Leka ”ta fatt” är alltid lika roligt 🙂

Min ”isbjörn” 🙂

Imorse tog hundarna bara nån tugga av maten igen 🙁 Smali och Iko är i vanliga fall ”kroniskt hungriga” så det är mycket märkligt, och Iko behöver verkligen äta, valp som han är. Ringde Christina igår och frågade om hennes hundar betedde sig likadant, men de slukar maten som vanligt. Eftersom alla hundarna ratar den så kanske det var nått fel på den. Det luktar ingenting eller så!

Nu vid lunch så bjöd jag Iko mat IGEN, men icke! bara luktar och går därifrån. Då gav jag honom torrfoder, det sa bara slurp! så var allt borta. Gav även de andra, lika där. Så nu sitter jag med 140 kg mat som ingen hund för tillfället vill äta, det kanske är just den här lådan som inte är bra enl hundarna 🙁 Får åka och köpa en säck torrfoder och så får jag prova igen med färskfodret om en vecka eller så 🙂 Nu blir det till att plocka stora skithögar igen som luktar illa, blää! Hoppas deras lilla nyck snart gått över 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.