En sån där vecka!

Är gräsänka nästan hela veckan.Men när gubben kommer hem imorgon kväll och ”packar om”, då är jag på valpkurs. Jaja! Vi hinner väl säga hej och gonatt i varje fall, innan han far iväg igen 😉

Vi tog oss en härlig tur i skogen!

Smali tog det obligatoriska doppet!

När jag väl fick till en skaplig bild på Mayo, då står en blöt, skitig Smali med 😉

Undrar vem som ser mest fånig ut, haha 🙂

Mina härligt tama och nyfikna höns, eller snarare några av dem. De som lyckades tränga sig närmast 😉

Viltspårkurs har vi varit på. En har hoppat av, så nu är vi 8 st. Ett pratglatt gäng, jättekul 😉

Mayo tar det hela med ro!

Bryr sig varken om hundar, vuxna…

Eller små flickor 🙂

Spåret var längre idag, Stefan var ok att ha med sig. Men det kom bilar på grusvägen bredvid, de är äckliga och då blir även skogen lite småläskig. Men han spårade riktigt bra, inte alls de stoppen som blev förra gången och mycket beröm blev det 🙂

Var dum som inte plockade med mig spårlinan och stövlarna på en gång, för så fort vi närmade oss bilen, så var dreglandet i full gång, stackars liten!

Är vi ute och går på stora vägen, då bryr han sig inte nämnvärt om bilar, utan det är min bil och när det kommer nån ibland. Så nu har jag fått tips av Stefan hur vi ska träna på detta 🙂 Åk bil ofta, vilket vi gör! Åk till olika skogar, med liten trafik, bara gå och knalla, sitta på en stubbe. Bara jag och Mayo. Lägga spår på olika ställen och det ska åkas bil dit. Om vi inte spårar så plockas klöven med ändå för att leka med, för den är jättekul ivf. Oj vad vi ska leka, med allt vi kan komma på 🙂 Den här åksjukan/rädslan förstör så enormt mycket, så vi provar ALLT för att komma till rätta med den.

Nu strax sängen, klockan ringer 5:20, då jobbet kallar. Sen är det valpkurs på kvällen 🙂 Sen blir inte kurserna dagarna efter varandra, utan det blir nån dag emellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.