Ruskväder!

Regnet har vräkt ner hela dagen, men ikväll gav det äntligen upp.Tror nästan jag var mer rastlös än hundarna 😉

Har storstädat badrummet, att det kan bli så mycket damm! Och sen sprang tre blöta, skitiga hundar in på toan och skakade sig. Underbart med djur 😉

Planerade att ”ringträna” Mayo, för det börjar ju närma sig nu 🙂 Men Smali var helt galen och trodde han skulle få göra nått kul. Gubben blev väl inte så imponerad när jag talade om att det var Mayo jag skulle ut med 😉 Så för att inte Smali skulle riva huset, så plockade jag med mig ca 10 – 15 kort ur rallylydnads kortleken och tränade honom först.

Han var så duktig, det här gillar han verkligen 🙂 Och jag tycker verkligen att det är skitkul också 🙂 Det är så mycket med Mayos kurser nu, så jag och Smali får träna under hösten och vintern. Sen vore det kul att börja tävla på vårkanten 🙂

Mayo var också jätteduktig, vet inte om han riktigt förstår vad han gör som matte blir så glad över, men bra går det, haha;-)

Mina hönor är knäppa, 2 ägg igår och 8 idag. Tänk att grönt finns i så många olika nyanser 🙂

Var ute och busade med hundarna förut. Jäklar vad Smali springer, hann bara få med lite av honom innan han försvann runt hörnet 😉 Det har gått i 150 runt huset!

Eftersom Mayo inte är lika snabb än, så får han vänta in honom emellanåt 😉

Fick dom att sitta still en kort stund! Kolla in Mayos stil 😉

Busigt är det!

Oj! Vad det går undan!

Men här är det djup koncentration som gäller…

För att kunna kasta sig över Smali 🙂

Försöker få till nån bra bild på Mayo när han står uppställd. Vi har inte tränat så mycket på det där, så jag försöker få till det när han ställer upp spontant. Men jag är alldeles för seg 😉 Får försöka få till nån bild, när jag har medhjälpare.

Zixten! En ”taxhög”! Sover så gott, så här om kvällarna 🙂

Efter träning och bus, så lade sig gossarna för att vila. Självklart vid mina fötter, något trångt blir det 😉

Imorgon är det viltspårkurs igen 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.