En tur till Säffle!

Det har det blivit för oss idag 🙂 Och där kom det inte en endaste regndroppe, men det har det gjort här hemma. Vaknade tidigt imorse av ett dånande regn 🙁

När jag kom fram till Maria och Troja iddes jag inte koppla Iko och Smali. Utan tog ut en hund i taget, i fall att det skulle dyka upp nån hund på gatan.                          Smali släpptes först in till Troja, åh! va kul det var och träffas. Sen släpptes Iko som fick storhetsvansinne eller en knäpp och skulle ge sig på stackars Troja 🙁 Tur att damen fann sig snabbt och satte skitungen på plats. Begriper inte vad som tog åt honom!

Maria omringad av skitungar 🙂 De använde henne som tunnel, tur att hon inte är 1,50 m lång, då hade det blivit problem 🙂

Tror aldrig mina hundar varit i ett villaområde förut, utan bara promenerat igenom. Så jag trodde de skulle vara mer intresserade av grannar som var ute i sina trädgårdar, folk som gick förbi osv, men ingenting 🙂

Vallgårdarna, Smali, Iko & Troja, fina vovvar 🙂 De har stenkoll på Maria och kycklingbitarna 🙂

Skulle ta bilder med Marias kamera, men hundarna tror jag blev ännu mer fixerade vid kycklingen desto längre tid det tog. Så jag tror inte jag fick till en enda bra bild.

Trötta nöjda gossar fick jag med mig hem. Men Iko vilade bara en kort stund sen var det full rulle igen. På vägen hem trodde jag han blivit riktigt dålig. Han hade legat ner nästan hela vägen hem och vi har bara ca 1 mil kvar. Då får jag se att hans huvud hänger mer och mer, utan att han lägger sig. Pratar med honom, ingen reaktion 🙂 Tänkte stanna, men ropar högre igen! Då tittar han upp! Lilleman är såå trött så han sitter och sover 🙂

Bilen är packad inför utställningen imorgon. Hoppas Ilex vill trava, för jag ska hjälpa Carro & Per att ställa honom för första gången. Men det löser sig säkert 🙂 Ska bli kul och se vilka hundar som är där och de lovar fint väder.

Smali & Aishas lille son kommer att flytta hem till halvbror Ilex. Ska bli så kul att följa honom på ganska nära håll. Kanske flyttar en liten dotter till Värmland också, kul 🙂

Nu är det att hålla tummarna inför morgondagen, träffa trevligt hundfolk, de flesta i varje fall, för det finns alltid de som är missunnsamma, tyvärr! Varför kan inte folk glädjas åt andras rasval och ”framgång”. Framgång är också individuellt.Har märkt det väl hos mig själv och med de hundar jag haft under åren. Det är först med Smali som det verkligen gått bra. Förr var man överlycklig de gånger man kom ut ur ringen med ett rött band.                                 Skulle nog bli besviken om han fick nått annat, men jag har inte varit med om det än.Imorgon kanske är första gången och jag gillar blått :-), men kanske inte på hans rosett!

Förövrigt är Lottas öga mycket bättre, lite gegg, men ute med de andra och knallar runt. Svullnaden har gått ner och hon har fått tillbaka färgen igen 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.